pendik escort bayan
ak

Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri Başlıyor

28.04.2018 - 11:18, Güncelleme: 28.04.2018 - 11:18
 

Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri Başlıyor

Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri 2 Mayıs’ta "Açık Mikrofon" ile başlıyor

İSTANBUL (AA) - Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri 2 Mayıs’ta "Açık Mikrofon" ile başlıyor.Zorlu Center'dan yapılan açıklamaya göre, açık havaya özel bir program hazırlayan Zorlu Center, mayıs ayı itibarıyla başlayacak ve eylül sonuna kadar devam edecek olan Zorlu Center Açık Hava Etkinliklerine herkesi davet ediyor. "Açık Mikrofon"un, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Zorlu Center Meydan Katı Park alanında başlayacak komedi gösterisinde birçok komedyen sahne alacak. BKM Mutfak komedyenlerinin sahne alacağı performans, tüm misafirlerin ücretsiz katılımına açık olacak.
Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri 2 Mayıs’ta "Açık Mikrofon" ile başlıyor

İSTANBUL (AA) - Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri 2 Mayıs’ta "Açık Mikrofon" ile başlıyor.

Zorlu Center'dan yapılan açıklamaya göre, açık havaya özel bir program hazırlayan Zorlu Center, mayıs ayı itibarıyla başlayacak ve eylül sonuna kadar devam edecek olan Zorlu Center Açık Hava Etkinliklerine herkesi davet ediyor.

"Açık Mikrofon"un, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Zorlu Center Meydan Katı Park alanında başlayacak komedi gösterisinde birçok komedyen sahne alacak. BKM Mutfak komedyenlerinin sahne alacağı performans, tüm misafirlerin ücretsiz katılımına açık olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.