pendik escort bayan
ak

Ziya: "Taraftarlar Şikeciler Deyince 6 İşareti Yaptım"

28.09.2014 - 16:20, Güncelleme: 28.09.2014 - 16:20
 

Ziya: "Taraftarlar Şikeciler Deyince 6 İşareti Yaptım"

Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Galatasaray maçında taraftarların küfürlerini önce duymamazlıktan geldim. Sonrasında, şikeciler, diye bağırmaya başladıkları zaman ben de 6 işaretini yaptım" dedi.

Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Galatasaray maçında taraftarların küfürlerini önce duymamazlıktan geldim. Sonrasında, şikeciler, diye bağırmaya başladıkları zaman ben de 6 işaretini yaptım" dedi. Cuma akşamı İstanbul'da ürk Telekom Arena'da oynadıkları karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarlara eliyle "6" işareti yapan Ziya Erdal, şunları söyledi: "Kimse benim Sivassporluluğum'u sorgulayamaz. Benim nasıl bir Sivas'lı olduğumu herkes iyi bilir dedi. Galatasaray maçının 2'nci yarısının başlaması ile birlikte taraftar bana ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Bu küfürleri önce duymamazlıktan geldim. Fakat taraftarlar daha da ileri gidip, şikeciler, diye bağırmaya başlayınca bende Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maça gönderme yaparak o hareketi yaptım. Kimse bizi şikeci diye itham edemez. Biz futbolcular olarak, o sahaların zeminine helal ter döküyoruz." "BEN SİVASSPORLU'YUM"  Galatasaray karşılaşmasının bitiminde yaptığı açıklamaların da çarpıtıldığını söyleyen Ziya Erdal, bu konuda şöyle konuştu:     "Şunu açık yüreklilik ile söylemek istiyorum. Ben bu zamana kadar yaptığım açıklamalarda, (En büyük hayalim Sivasspor'da oynamak) diye açıklama yaptım. ve şu anda hayallerimin takımında oynuyorum. Hangi takımı tutuğumu öğrenmek isteyenlere de şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Ziya Erdal, çok iyi bir Sivassporlu. Gönlünde başka takım yok." - Sivas haber, Ziya, Taraftarlar, Şikeciler, Deyince, 6, İşareti, Yaptım, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, İstanbul, Ziya Erdal, Sarı Lacivertliler, F.B., Fener Bahçe, F.Bahçe, Fenerbahçe, Türk Telekom, Telekom, Sivasspor, Sivas, Cimbom, Sarı Kırmızılılar, Galata Saray, G.Saray, Galatasaray
Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Galatasaray maçında taraftarların küfürlerini önce duymamazlıktan geldim. Sonrasında, şikeciler, diye bağırmaya başladıkları zaman ben de 6 işaretini yaptım" dedi.

Sivasspor'un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, "Galatasaray maçında taraftarların küfürlerini önce duymamazlıktan geldim. Sonrasında, şikeciler, diye bağırmaya başladıkları zaman ben de 6 işaretini yaptım" dedi. Cuma akşamı İstanbul'da ürk Telekom Arena'da oynadıkları karşılaşmada sarı kırmızılı taraftarlara eliyle "6" işareti yapan Ziya Erdal, şunları söyledi:

"Kimse benim Sivassporluluğum'u sorgulayamaz. Benim nasıl bir Sivas'lı olduğumu herkes iyi bilir dedi. Galatasaray maçının 2'nci yarısının başlaması ile birlikte taraftar bana ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Bu küfürleri önce duymamazlıktan geldim. Fakat taraftarlar daha da ileri gidip, şikeciler, diye bağırmaya başlayınca bende Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maça gönderme yaparak o hareketi yaptım. Kimse bizi şikeci diye itham edemez. Biz futbolcular olarak, o sahaların zeminine helal ter döküyoruz." "BEN SİVASSPORLU'YUM"  Galatasaray karşılaşmasının bitiminde yaptığı açıklamaların da çarpıtıldığını söyleyen Ziya Erdal, bu konuda şöyle konuştu:

 

 

"Şunu açık yüreklilik ile söylemek istiyorum. Ben bu zamana kadar yaptığım açıklamalarda, (En büyük hayalim Sivasspor'da oynamak) diye açıklama yaptım. ve şu anda hayallerimin takımında oynuyorum. Hangi takımı tutuğumu öğrenmek isteyenlere de şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Ziya Erdal, çok iyi bir Sivassporlu. Gönlünde başka takım yok." - Sivas

haber, Ziya, Taraftarlar, Şikeciler, Deyince, 6, İşareti, Yaptım, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, İstanbul, Ziya Erdal, Sarı Lacivertliler, F.B., Fener Bahçe, F.Bahçe, Fenerbahçe, Türk Telekom, Telekom, Sivasspor, Sivas, Cimbom, Sarı Kırmızılılar, Galata Saray, G.Saray, Galatasaray

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.