pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zırhlı Birlikler Davasında Tahliye

30.05.2019 - 15:03, Güncelleme: 30.05.2019 - 15:03
 

Zırhlı Birlikler Davasında Tahliye

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada bir tutuklu sanık yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada ara karar açıklandı.19. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya tutuklu sanıklar, yakınları ve taraf avukatları katıldı. Haklarında tanık beyanları ve mahkemeye bilgi ve belge ulaşan sanıklar, bunlara ilişkin karşı beyanda bulundu. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, dönemin tümen istihbarat şube müdürü sanık eski albay Muharrem Erdem'in yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliyesine hükmetti.Heyet, tutuklu sanık eski kurmay albay İsa Sancaklı'nın esasa ilişkin savunmasını yapması ve sanıkların son sözlerinin alınması için duruşmayı erteledi.
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada bir tutuklu sanık yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada ara karar açıklandı.

19. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya tutuklu sanıklar, yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Haklarında tanık beyanları ve mahkemeye bilgi ve belge ulaşan sanıklar, bunlara ilişkin karşı beyanda bulundu.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, dönemin tümen istihbarat şube müdürü sanık eski albay Muharrem Erdem'in yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliyesine hükmetti.

Heyet, tutuklu sanık eski kurmay albay İsa Sancaklı'nın esasa ilişkin savunmasını yapması ve sanıkların son sözlerinin alınması için duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.