pendik escort bayan
ak

Ziraat Odası Başkanı Çetindağ Mazbatasını Aldı

23.02.2019 - 08:33, Güncelleme: 23.02.2019 - 08:33
 

Ziraat Odası Başkanı Çetindağ Mazbatasını Aldı

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hacı Çetindağ, mazbatasını aldı.İl Seçim Müdürü Mehmet Özkan'ı ziyaret eden Çetindağ,...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hacı Çetindağ, mazbatasını aldı.İl Seçim Müdürü Mehmet Özkan'ı ziyaret eden Çetindağ, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Özkan'ın elinden mazbatasını alan Çetindağ, Sivas'ta oy kullanan tüm çiftçi ve delegelere teşekkür etti.Ziraat Odası'nın Sivas'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Çetindağ, "Amacımız çiftçilerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturmak. Gübrede, tahıl taban fiyatlarına, ürün hasar tespitinden borç ertelemeye kadar her konuda çiftçilerimizin emrindeyiz. Bizleri yeniden yetkilendiren çiftçi kardeşlerimize yönelik 4 yıllık hizmet planımızı hazırladık. Bunları hayata geçirerek çiftçilerimize daha kaliteli hizmet sunmuş olacağız." şeklinde konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hacı Çetindağ, mazbatasını aldı.İl Seçim Müdürü Mehmet Özkan'ı ziyaret eden Çetindağ,...

SİVAS (AA) - Sivas Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hacı Çetindağ, mazbatasını aldı.

İl Seçim Müdürü Mehmet Özkan'ı ziyaret eden Çetindağ, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Özkan'ın elinden mazbatasını alan Çetindağ, Sivas'ta oy kullanan tüm çiftçi ve delegelere teşekkür etti.

Ziraat Odası'nın Sivas'ın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Çetindağ, "Amacımız çiftçilerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturmak. Gübrede, tahıl taban fiyatlarına, ürün hasar tespitinden borç ertelemeye kadar her konuda çiftçilerimizin emrindeyiz. Bizleri yeniden yetkilendiren çiftçi kardeşlerimize yönelik 4 yıllık hizmet planımızı hazırladık. Bunları hayata geçirerek çiftçilerimize daha kaliteli hizmet sunmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.