pendik escort bayan
ak

Ziraat Bankası'nda Transfer

29.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 29.05.2017 - 12:18
 

Ziraat Bankası'nda Transfer

- Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden başkent ekibi, pasör çaprazı Dawid Konarski'yi kadrosuna kattı

ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi takımlarından Ziraat Bankası, Polonyalı pasör çaprazı Dawid Konarski'yi transfer etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, son olarak Polonya Ligi'nin şampiyonu ZAKSA'da forma giyen 1,98 metre boyundaki oyuncu, önümüzdeki sezon başkent temsilcisinin başarısı için mücadele edecek.Dawid Konarski, kariyerinde daha önce 2008-2013 yıllarında Polonya'nın Delecta Bydgoszcz, 2013-2015 yıllarında Asseco Resovia Rzeszow forması giydi. Polonyalı oyuncu, 2015 yılından beri ZAKSA Kędzierzyn-Kozle takımının kadrosunda yer alıyordu.
- Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden başkent ekibi, pasör çaprazı Dawid Konarski'yi kadrosuna kattı


ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi takımlarından Ziraat Bankası, Polonyalı pasör çaprazı Dawid Konarski'yi transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, son olarak Polonya Ligi'nin şampiyonu ZAKSA'da forma giyen 1,98 metre boyundaki oyuncu, önümüzdeki sezon başkent temsilcisinin başarısı için mücadele edecek.

Dawid Konarski, kariyerinde daha önce 2008-2013 yıllarında Polonya'nın Delecta Bydgoszcz, 2013-2015 yıllarında Asseco Resovia Rzeszow forması giydi. Polonyalı oyuncu, 2015 yılından beri ZAKSA Kędzierzyn-Kozle takımının kadrosunda yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.