pendik escort bayan
ak

Ziraat Bankasına Bddk'dan Gürcistan İzni

Spor 17.01.2017 - 14:33, Güncelleme: 17.01.2017 - 14:33
 

Ziraat Bankasına Bddk'dan Gürcistan İzni

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu...

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından izin verildiğini duyurdu. Ziraat Bankasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bankanın Gürcistan'da faaliyet gösteren şubelerinin, sermayesinin tamamı Ziraat Bankasına ait olarak kurulacak olan iştirak banka çatısı altında faaliyetlerini sürdürmesine, BDDK tarafından gerekli iznin verildiğini bildirdi.
İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu...

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Gürcistan şubelerinin iştirak banka çatısı altında faaliyetini sürdürmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından izin verildiğini duyurdu.

Ziraat Bankasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bankanın Gürcistan'da faaliyet gösteren şubelerinin, sermayesinin tamamı Ziraat Bankasına ait olarak kurulacak olan iştirak banka çatısı altında faaliyetlerini sürdürmesine, BDDK tarafından gerekli iznin verildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.