pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası

03.04.2018 - 10:48, Güncelleme: 03.04.2018 - 10:48
 

Zeytin Dalı Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, bu yıl 7'ncisi düzenlenen spor turnuvalarına "Zeytin Dalı Spor Turnuvaları" ismini verdiklerini belirtti.Fahrettin...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, bu yıl 7'ncisi düzenlenen spor turnuvalarına "Zeytin Dalı Spor Turnuvaları" ismini verdiklerini belirtti.Fahrettin Altay Paşa Parkı'ndaki "Zeytin Dalı, Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası" mehteran gösterisi ile başladı.Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, turnuvanın her yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.Başkan Mehmet Karahan da etkinlikte 32 takımın mücadele edeceğini söyledi.Belediye ile bütünleşmiş ve artık geleneksel hale gelmiş spor turnuvalarının 2018 sezon açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Karahan, şöyle konuştu:"Bu yıla damgasını vuran kahramanlık destanımızın ismini verdiğimiz, 'Zeytin Dalı, Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılış törenindeyiz. Güzel bir turnuva olması dileğiyle tüm sporcularımıza başarılar diliyor, turnuvanın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Futbolu seven birisi olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın ismine yakışır şekilde centilmenlik yarışı içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum."Karşılaşmalar, Kaymakam Gemici ile Belediye Başkanı Karahan'ın açılış vuruşu ile başladı.
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, bu yıl 7'ncisi düzenlenen spor turnuvalarına "Zeytin Dalı Spor Turnuvaları" ismini verdiklerini belirtti.Fahrettin...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, bu yıl 7'ncisi düzenlenen spor turnuvalarına "Zeytin Dalı Spor Turnuvaları" ismini verdiklerini belirtti.

Fahrettin Altay Paşa Parkı'ndaki "Zeytin Dalı, Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası" mehteran gösterisi ile başladı.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, turnuvanın her yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Mehmet Karahan da etkinlikte 32 takımın mücadele edeceğini söyledi.

Belediye ile bütünleşmiş ve artık geleneksel hale gelmiş spor turnuvalarının 2018 sezon açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Karahan, şöyle konuştu:

"Bu yıla damgasını vuran kahramanlık destanımızın ismini verdiğimiz, 'Zeytin Dalı, Mehmetçik'e Destek Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılış törenindeyiz. Güzel bir turnuva olması dileğiyle tüm sporcularımıza başarılar diliyor, turnuvanın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Futbolu seven birisi olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın ismine yakışır şekilde centilmenlik yarışı içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum."

Karşılaşmalar, Kaymakam Gemici ile Belediye Başkanı Karahan'ın açılış vuruşu ile başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.