pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

30.03.2018 - 19:23, Güncelleme: 30.03.2018 - 19:23
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere minnet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere minnet duygularını ifade etmek amacıyla "Afrin'de Yalnız Değilsiniz" projesi düzenlendi.Çankırı Karatekin Üniversitesi Tarih Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Tuba Şengül Bircan tarafından okulun konferans salonuda Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili 4 oturum şeklinde öğrencilere bilgilendirme toplantısı yapıldı, öğrenciler Mehmetçiğe destek mektupları yazdı.Proje kapsamında ayrıca Çankırı Garnizon Komutanlığı ile irtibat kurularak askerin operasyon sırasında kullandıkları elektrik dönüştürülmesinde kullanılan intverter gibi teknik malzemeler temin edildi. Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle bir araya getirilen malzemeler öğrencilerin yazdığı mektuplarla birlikte Çankırı Garnizon Komutanlığı'na teslim edildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere minnet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere minnet duygularını ifade etmek amacıyla "Afrin'de Yalnız Değilsiniz" projesi düzenlendi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Tarih Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Tuba Şengül Bircan tarafından okulun konferans salonuda Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili 4 oturum şeklinde öğrencilere bilgilendirme toplantısı yapıldı, öğrenciler Mehmetçiğe destek mektupları yazdı.

Proje kapsamında ayrıca Çankırı Garnizon Komutanlığı ile irtibat kurularak askerin operasyon sırasında kullandıkları elektrik dönüştürülmesinde kullanılan intverter gibi teknik malzemeler temin edildi.

Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin desteğiyle bir araya getirilen malzemeler öğrencilerin yazdığı mektuplarla birlikte Çankırı Garnizon Komutanlığı'na teslim edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.