pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

06.03.2018 - 16:18, Güncelleme: 06.03.2018 - 16:18
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde gelinlik ve gece elbisesi satan bir iş yeri sahibi Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla düzenledikleri defileden...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde gelinlik ve gece elbisesi satan bir iş yeri sahibi Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla düzenledikleri defileden elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Seda Divleli, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak için Belediye Salonunda defile düzenledi. Divleli, defile sonrası satılan gelinlik ve abiye satışlarından elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Divleli, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Defilemiz oldukça ilgi gördü. Milli duygularımızı canlandırmak için yaptığımız defilede gelinlik ve nişanlık abiyeler satıldı. İnanıyorum ki devletimin hiçbir şeye ihtiyacı yok. Gelirin tamamını Mehmetçik'e bağışladım." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde gelinlik ve gece elbisesi satan bir iş yeri sahibi Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla düzenledikleri defileden...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde gelinlik ve gece elbisesi satan bir iş yeri sahibi Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla düzenledikleri defileden elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Seda Divleli, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak için Belediye Salonunda defile düzenledi. Divleli, defile sonrası satılan gelinlik ve abiye satışlarından elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Divleli, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Defilemiz oldukça ilgi gördü. Milli duygularımızı canlandırmak için yaptığımız defilede gelinlik ve nişanlık abiyeler satıldı. İnanıyorum ki devletimin hiçbir şeye ihtiyacı yok. Gelirin tamamını Mehmetçik'e bağışladım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.