pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

25.02.2018 - 16:33, Güncelleme: 25.02.2018 - 16:33
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kollarınca "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları tarafından, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiklere moral vermek amacıyla "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya başlatıldı.Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde kurulan stantta vatandaşlar, Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere mektup yazdı.Derneğin Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Boran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de mücadele eden Mehmetçikler için başlattıkları mektup kampanyasına halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.Etkinliğe 7'den 70'e her yaştan vatandaşın destek verdiğini ifade eden Boran, "Türk ordusu Afrin'de büyük bir görevi yerine getiriyor. Dualarımız her zaman onların başarılı olması ve sağsalim Türkiye'ye dönmeleri için. Vatandaşlarımız da yüreklerinden geçeni yazıya döküyor. Toplanan mektupları genel merkezimize göndereceğiz. Oradan da askerlerimize teslim edilecek." dedi.
15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kollarınca "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları tarafından, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiklere moral vermek amacıyla "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde kurulan stantta vatandaşlar, Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere mektup yazdı.

Derneğin Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Boran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de mücadele eden Mehmetçikler için başlattıkları mektup kampanyasına halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Etkinliğe 7'den 70'e her yaştan vatandaşın destek verdiğini ifade eden Boran, "Türk ordusu Afrin'de büyük bir görevi yerine getiriyor. Dualarımız her zaman onların başarılı olması ve sağsalim Türkiye'ye dönmeleri için. Vatandaşlarımız da yüreklerinden geçeni yazıya döküyor. Toplanan mektupları genel merkezimize göndereceğiz. Oradan da askerlerimize teslim edilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.