pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

15.02.2018 - 13:28, Güncelleme: 15.02.2018 - 13:28
 

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı'nca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen...

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı'nca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verildiği bildirildi. MİDDER İl Başkanı Özgür Elver, yaptığı açıklamada, Türk devletinin ulusal güvenliğini korumak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın haklı ve meşru olduğuna inandıklarını söyledi. Bu harekatın, ülkenin sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için yapıldığını dile getiren Elver, "Bölge, terör örgütlerinden temizlenerek, huzur, güven ve barış ortamı yeniden tesis edilmelidir. Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekatı ile devam eden operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir." dedi.Elver, herkesi teröre karşı ortak duruş sergilemeye, Türkiye'ye destek olmaya davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "MİDDER olarak milletimizin, devletimizin yanındayız. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, huzurunu bozma niyetinde olanların da karşısındayız. Bizler ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak, omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp güvenelim. Türkiye iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın, yar ve yardımcımız olsun."
ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı'nca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen...

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı'nca, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verildiği bildirildi.

MİDDER İl Başkanı Özgür Elver, yaptığı açıklamada, Türk devletinin ulusal güvenliğini korumak amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın haklı ve meşru olduğuna inandıklarını söyledi.

Bu harekatın, ülkenin sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için yapıldığını dile getiren Elver, "Bölge, terör örgütlerinden temizlenerek, huzur, güven ve barış ortamı yeniden tesis edilmelidir. Fırat Kalkanı ile başlayan ve Zeytin Dalı Harekatı ile devam eden operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir." dedi.

Elver, herkesi teröre karşı ortak duruş sergilemeye, Türkiye'ye destek olmaya davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"MİDDER olarak milletimizin, devletimizin yanındayız. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, huzurunu bozma niyetinde olanların da karşısındayız. Bizler ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak, omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp güvenelim. Türkiye iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın, yar ve yardımcımız olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.