pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Edildi

23.01.2018 - 17:23, Güncelleme: 23.01.2018 - 17:23
 

Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Edildi

Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığında düzenlenen programda, askerler için Fetih Suresi okundu ve dua edildi

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığı üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Süresi okudu ve dua etti.Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığında bir araya gelen üyeler adına din görevlisi Şuayip Topaldemir, Fetih Suresi'ni okudu.Dua edilmesinin ardından bir açıklama yapan Kaman İlçe Başkanı Çağatay Kaya, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerler için bir araya geldiklerini söyledi.Ülkü Ocakları olarak Türkiye genelinde dualar edildiğini vurgulan Kaya, şunları kaydetti:"Bölgede bulunan Mehmetçiğimize Ülkü Ocakları bünyesindeki bütün il, ilçe ve belde teşkilatları olarak eş zamanlı şekilde Fetih Suresi okunmuştur. Kıymetli hocamız Şuayip Topaldemir’in Fetih Suresi'ni okuması ve akabinde kalpten ettirdiği duayla manevi destekte bulunduk. Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç duyulduğu anda kanımızın son damlasına kadar, teşkilatımızın son neferine kadar bölgeye gitmeye hazırız. Allah Türk ordusunun yanındadır ve Ülkü Ocakları vatanın yılmaz bekçileridir."
Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığında düzenlenen programda, askerler için Fetih Suresi okundu ve dua edildi

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığı üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Süresi okudu ve dua etti.

Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığında bir araya gelen üyeler adına din görevlisi Şuayip Topaldemir, Fetih Suresi'ni okudu.

Dua edilmesinin ardından bir açıklama yapan Kaman İlçe Başkanı Çağatay Kaya, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerler için bir araya geldiklerini söyledi.

Ülkü Ocakları olarak Türkiye genelinde dualar edildiğini vurgulan Kaya, şunları kaydetti:

"Bölgede bulunan Mehmetçiğimize Ülkü Ocakları bünyesindeki bütün il, ilçe ve belde teşkilatları olarak eş zamanlı şekilde Fetih Suresi okunmuştur. Kıymetli hocamız Şuayip Topaldemir’in Fetih Suresi'ni okuması ve akabinde kalpten ettirdiği duayla manevi destekte bulunduk. Ülkü Ocakları Kaman İlçe Başkanlığı olarak ihtiyaç duyulduğu anda kanımızın son damlasına kadar, teşkilatımızın son neferine kadar bölgeye gitmeye hazırız. Allah Türk ordusunun yanındadır ve Ülkü Ocakları vatanın yılmaz bekçileridir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.