pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

Yaşam 25.01.2018 - 10:03, Güncelleme: 25.01.2018 - 10:03
 

Zeytin Dalı Harekatı

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:- "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz"

ANKARA (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz." ifadesini kullandı. Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin terör ve terör örgütleriyle mücadele sürecinde olduğunu belirterek, sağlık çalışanlarının devletinin ve milletinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ifade eden Memiş, "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz. Sağlık çalışanları, ülkemizdeki terörle mücadelede gösterdikleri destansı görev aşklarını yine göstermektedir. Cephede güvenlik güçlerimizin hemen arkasında yer alarak yaraları sarmaktadır. Gerçek manada yaşatmayı seçen hekim ve sağlık çalışanlarımız bunu, milletin evladının yanında olarak, yaraları sararak göstermektedir." değerlendirmesinde bulundu. Türk Tabipleri Birliğinin (TTB) harekatın durdurulmasına yönelik çağrı yaptığını kaydeden Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş, açıklamanın terör örgütünü destekler nitelikte olduğunu ileri sürdü. "Ülkemizin hekimleri ve bütün sağlık çalışanları her zaman ülkesinin, milletinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir" ifadesini kullanan Memiş, terör ve terör örgütleriyle mücadelenin, Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyen, son olarak 15 Temmuz'da başarısız olan emperyalist güçlere karşı verilen bir mücadele olduğuna dikkati çekti. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarında mücadele edilen örgütlerin, küresel güçlerin maşası ve temsilcisi olduğunu ifade eden Memiş, şunları kaydetti:"TTB ve benzeri, açıklamalarda bulunarak, bilerek veya bilmeyerek terör destekçisi olanlara kurumlara tavsiyemiz terör, terör örgütleri ve bunların arkasındaki güçlere karşı, milletimizin, devletimizin yanında olmalarıdır. Şimdiye kadar millete muhalif olmayı marifet saymış bu güruhun bunu başarabileceğine inanmasak da denemelerini tavsiye ediyoruz."
Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:- "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz"

ANKARA (AA) - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz." ifadesini kullandı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin terör ve terör örgütleriyle mücadele sürecinde olduğunu belirterek, sağlık çalışanlarının devletinin ve milletinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ifade eden Memiş, "Hükümetimiz kendi sınır güvenliğini, vatandaşlarının mal ve can güvenliğini sağlamak için bu operasyonu başlatmıştır. Milletçe bu operasyonu destekliyor ve başarılı olmamız için dua ediyoruz. Sağlık çalışanları, ülkemizdeki terörle mücadelede gösterdikleri destansı görev aşklarını yine göstermektedir. Cephede güvenlik güçlerimizin hemen arkasında yer alarak yaraları sarmaktadır. Gerçek manada yaşatmayı seçen hekim ve sağlık çalışanlarımız bunu, milletin evladının yanında olarak, yaraları sararak göstermektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Türk Tabipleri Birliğinin (TTB) harekatın durdurulmasına yönelik çağrı yaptığını kaydeden Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş, açıklamanın terör örgütünü destekler nitelikte olduğunu ileri sürdü.

"Ülkemizin hekimleri ve bütün sağlık çalışanları her zaman ülkesinin, milletinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir" ifadesini kullanan Memiş, terör ve terör örgütleriyle mücadelenin, Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyen, son olarak 15 Temmuz'da başarısız olan emperyalist güçlere karşı verilen bir mücadele olduğuna dikkati çekti.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarında mücadele edilen örgütlerin, küresel güçlerin maşası ve temsilcisi olduğunu ifade eden Memiş, şunları kaydetti:

"TTB ve benzeri, açıklamalarda bulunarak, bilerek veya bilmeyerek terör destekçisi olanlara kurumlara tavsiyemiz terör, terör örgütleri ve bunların arkasındaki güçlere karşı, milletimizin, devletimizin yanında olmalarıdır. Şimdiye kadar millete muhalif olmayı marifet saymış bu güruhun bunu başarabileceğine inanmasak da denemelerini tavsiye ediyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.