pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

24.01.2018 - 12:38, Güncelleme: 24.01.2018 - 12:38
 

Zeytin Dalı Harekatı

SESOB Başkanı Köksal:-"Ülkemizin huzur ve güvenliği için bu harekat çok önemlidir"

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini belirtti.Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, sınır güvenliğinin sağlanması açısından yapılan mücadelenin çok önemli olduğunu vurguladı.Zeytin Dalı Harekatı'nın amacının, sınır güvenliğini sağlamak, terör tehlikesini ortadan kaldırmak ve bölgede yaşayan sivil halkı terörden korumak olduğuna dikkati çeken Köksal, şunları kaydetti:"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmış ve Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmıştır. Ülkemizin huzur ve güvenliği için bu harekat çok önemlidir. Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan bu harekat ile ülkemizin sınır güvenliği garanti altına alınacak ve teröre asla fırsat verilmeyecektir. Vatanı için ülkemizin bekası için canla, başla mücadele eden, Afrin bölgesinde terörün kökünü kazımak için gece gündüz demeden mücadele eden kahraman askerlerimizi yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Ordumuzun yapmış olduğu bu mücadeleye yürekten katılıyor, askerlerimizin Türkiye sınırlarında oluşturulmak istenen terör kuşağın son vereceğine inanıyorum. Esnaf teşkilatı olarak devletimizin ve ülkemizin sonuna kadar yanında olduğumuzu, her türlü fedakarlığa hazır olduğumuzu ifade ediyorum."Köksal, esnafa dükkanlarına, vatandaşlara da ev ve balkonlarına Türk bayrağı asmaları çağrısında bulundu.
SESOB Başkanı Köksal:-"Ülkemizin huzur ve güvenliği için bu harekat çok önemlidir"

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini belirtti.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, sınır güvenliğinin sağlanması açısından yapılan mücadelenin çok önemli olduğunu vurguladı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın amacının, sınır güvenliğini sağlamak, terör tehlikesini ortadan kaldırmak ve bölgede yaşayan sivil halkı terörden korumak olduğuna dikkati çeken Köksal, şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz uluslararası kurallardan doğan hakkını kullanmış ve Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmıştır. Ülkemizin huzur ve güvenliği için bu harekat çok önemlidir. Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan bu harekat ile ülkemizin sınır güvenliği garanti altına alınacak ve teröre asla fırsat verilmeyecektir. Vatanı için ülkemizin bekası için canla, başla mücadele eden, Afrin bölgesinde terörün kökünü kazımak için gece gündüz demeden mücadele eden kahraman askerlerimizi yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Ordumuzun yapmış olduğu bu mücadeleye yürekten katılıyor, askerlerimizin Türkiye sınırlarında oluşturulmak istenen terör kuşağın son vereceğine inanıyorum. Esnaf teşkilatı olarak devletimizin ve ülkemizin sonuna kadar yanında olduğumuzu, her türlü fedakarlığa hazır olduğumuzu ifade ediyorum."

Köksal, esnafa dükkanlarına, vatandaşlara da ev ve balkonlarına Türk bayrağı asmaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.