pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

23.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:48
 

Zeytin Dalı Harekatı

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Özlen:-"Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz"

KONYA (AA) - Ilgın'da 11 sivil toplum kuruluşu, düzenledikleri basın toplantısıyla Zeytin Dalı Hareketi'na destek verdiklerini bildirdi.Ilgın Ticaret Odasında sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Türkiye'nin bu operasyonla sınır güvenliğini sağlamak ve tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım attığını belirtti. Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla sınır ötesi harekatı başlatıldığını ifade eden Özlen, şunları kaydetti:"Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Aynı zamanda da sivillerin ve masumların korunmasına azami dikkat gösterilmektedir. Tüm uluslararası camiayı da teröre karşı ortak duruş sergileme ve evrensel insan haklarını, bu bölgede hakim kılma yönünde niyetlerini açık bir şekilde göstererek, ülkemize destek vermeye davet ediyoruz. Allah askerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın."
Ilgın Ticaret Odası Başkanı Özlen:-"Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz"

KONYA (AA) - Ilgın'da 11 sivil toplum kuruluşu, düzenledikleri basın toplantısıyla Zeytin Dalı Hareketi'na destek verdiklerini bildirdi.

Ilgın Ticaret Odasında sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Türkiye'nin bu operasyonla sınır güvenliğini sağlamak ve tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım attığını belirtti.

Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla sınır ötesi harekatı başlatıldığını ifade eden Özlen, şunları kaydetti:

"Bizler ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Aynı zamanda da sivillerin ve masumların korunmasına azami dikkat gösterilmektedir. Tüm uluslararası camiayı da teröre karşı ortak duruş sergileme ve evrensel insan haklarını, bu bölgede hakim kılma yönünde niyetlerini açık bir şekilde göstererek, ülkemize destek vermeye davet ediyoruz. Allah askerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.