pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

Spor 23.01.2018 - 15:33, Güncelleme: 23.01.2018 - 15:33
 

Zeytin Dalı Harekatı

MİSİAD Genel Başkanı Öncel:- "Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür"- MASFED Başkanı Erkoç:- "Harekatı sonuna kadar destekliyor, kahraman askerlerimizin bu

ANKARA (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, "Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür." ifadesini kullandı. Öncel, yazılı açıklamasında, Zeytin Dalı Harekatı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin kırmızı çizgilerinin bir kez daha bütün dünyanın gözleri önünde çizildiğini belirtti. Harekatın uluslararası hukukta da çok net karşılığının bulunduğunu vurgulayan Öncel, şöyle devam etti: "Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla devletimizin başlatmış olduğu, ismi gibi anlamlı Zeytin Dalı Harekatı zamanlama ve kapsamı açısından son derece önemli ve değerlidir. Bu anlamda duamız Türk askerinin muzafferiyeti içindir. Yüce Türk milletinin çok ağır bedeller ödeyerek kurduğu bu devleti, gerekirse yine aynı ağır bedeller ödeyerek yaşatma kararımız tamdır. Bugün toplumun her kesiminin birlik içinde olması gerektiği hassas bir dönemdir. Bizler MİSİAD olarak devletimizin arkasında, tek yürek, tek yumruk olarak duracağımızı dost düşman herkese deklare ederiz. Aziz Türk milletinin de hiçbir manipülasyon ve provokasyona kapılmadan aynı duruşu sergileyeceğine inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür. Rabbim aslan Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun." - "Kahraman askerlerimizin yanındayız"Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç da Türkiye'nin, güvenliğini tehdit eden terör odaklarına geçit vermeyecek kadar güçlü bir ülke olduğunu belirterek, "Harekatı sonuna kadar destekliyor, kahraman askerlerimizin bunun da üstesinden gelerek sağ salim yurdumuza dönmesini diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Ülkenin güvenliği ve bölge barışı için söz konusu harekatın büyük önem taşıdığına dikkati çeken Erkoç, şunları kaydetti:"Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı ile güçlü ve kararlı olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Türkiye, ne üzerinde oyunlar oynamayı sürdüren şer odaklarına ne de onların maşası terör örgütlerine geçit vermeyecektir. Nasıl ki geçen yıl, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerine ağır darbe vurduysak bu kez de kahraman askerimiz Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı ile güney sınırımızda oluşturulan tehlikeyi bertaraf edecektir. Terör örgütlerinin kökü kazınıncaya kadar, ülkemizin ve bölge güvenliği tesis edilerek rahat bir nefes alıncaya dek bu mücadelenin devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Biz de sonuna kadar hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olmakla beraber her türlü fedakarlığa da sonuna kadar hazırız."
MİSİAD Genel Başkanı Öncel:- "Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür"- MASFED Başkanı Erkoç:- "Harekatı sonuna kadar destekliyor, kahraman askerlerimizin bu

ANKARA (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, "Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür." ifadesini kullandı.

Öncel, yazılı açıklamasında, Zeytin Dalı Harekatı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin kırmızı çizgilerinin bir kez daha bütün dünyanın gözleri önünde çizildiğini belirtti.

Harekatın uluslararası hukukta da çok net karşılığının bulunduğunu vurgulayan Öncel, şöyle devam etti:

"Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla devletimizin başlatmış olduğu, ismi gibi anlamlı Zeytin Dalı Harekatı zamanlama ve kapsamı açısından son derece önemli ve değerlidir. Bu anlamda duamız Türk askerinin muzafferiyeti içindir. Yüce Türk milletinin çok ağır bedeller ödeyerek kurduğu bu devleti, gerekirse yine aynı ağır bedeller ödeyerek yaşatma kararımız tamdır. Bugün toplumun her kesiminin birlik içinde olması gerektiği hassas bir dönemdir. Bizler MİSİAD olarak devletimizin arkasında, tek yürek, tek yumruk olarak duracağımızı dost düşman herkese deklare ederiz. Aziz Türk milletinin de hiçbir manipülasyon ve provokasyona kapılmadan aynı duruşu sergileyeceğine inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti çok badirelerden geçmiş gazi bir devlettir. Ekonomisi de bu operasyondan hiçbir suretle etkilenmeyecek kadar büyüktür. Rabbim aslan Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun."

- "Kahraman askerlerimizin yanındayız"

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç da Türkiye'nin, güvenliğini tehdit eden terör odaklarına geçit vermeyecek kadar güçlü bir ülke olduğunu belirterek, "Harekatı sonuna kadar destekliyor, kahraman askerlerimizin bunun da üstesinden gelerek sağ salim yurdumuza dönmesini diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ülkenin güvenliği ve bölge barışı için söz konusu harekatın büyük önem taşıdığına dikkati çeken Erkoç, şunları kaydetti:

"Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı ile güçlü ve kararlı olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Türkiye, ne üzerinde oyunlar oynamayı sürdüren şer odaklarına ne de onların maşası terör örgütlerine geçit vermeyecektir. Nasıl ki geçen yıl, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerine ağır darbe vurduysak bu kez de kahraman askerimiz Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı ile güney sınırımızda oluşturulan tehlikeyi bertaraf edecektir. Terör örgütlerinin kökü kazınıncaya kadar, ülkemizin ve bölge güvenliği tesis edilerek rahat bir nefes alıncaya dek bu mücadelenin devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Biz de sonuna kadar hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olmakla beraber her türlü fedakarlığa da sonuna kadar hazırız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.