pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

23.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 23.01.2018 - 14:33
 

Zeytin Dalı Harekatı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de vatandaşlar, "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Fetih Süresi okudu ve dua etti.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de vatandaşlar, "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Fetih Süresi okudu ve dua etti.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, büyük bir Türk bayrağı açarak Türk askeri için hep bir ağızdan tekbir getirdi.Grup adına açıklama yapan Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu, tarihler boyu kahramanlıkları ile nam salmış yüce Türk milletinin evlatları, savaşta şahin, barışta ise gittiği yerlere huzur ve barış götürerek barış güvercini olduğunu söyledi.Afrin'e düzenlenen operasyonu desteklediklerini belirten Çerkezoğlu, şöyle konuştu:"Yüzyıllar boyu Anadolu toprakları üzerinde oynanan Bizans oyunlarına, batının emperyalist düşüncelerine, yiğit Türk milleti, Malazgirt'te, İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da, 15 Temmuz’da izin vermemiş ve yumruğunu hep indirmiştir. Kendi emelleri için YPG-PYD, PKK, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütlerini silahlandırıp üzerimize salan ABD ve Avrupa Birliği gibi emperyalist devletlere ve içindeki işbirlikçilerine de Türk milleti, askeri ve hükümeti ile gereken cevabı verecektir."Yapılan açıklama sonrası grup, Suriye’de mücadele veren Türk askeri için Fetih Süresi okudu ve dua etti.Vatandaşlar, mücadele için her zaman hazır olduklarını belirtti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de vatandaşlar, "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Fetih Süresi okudu ve dua etti.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de vatandaşlar, "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Fetih Süresi okudu ve dua etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, büyük bir Türk bayrağı açarak Türk askeri için hep bir ağızdan tekbir getirdi.

Grup adına açıklama yapan Hüseyin Yılmaz Çerkezoğlu, tarihler boyu kahramanlıkları ile nam salmış yüce Türk milletinin evlatları, savaşta şahin, barışta ise gittiği yerlere huzur ve barış götürerek barış güvercini olduğunu söyledi.

Afrin'e düzenlenen operasyonu desteklediklerini belirten Çerkezoğlu, şöyle konuştu:

"Yüzyıllar boyu Anadolu toprakları üzerinde oynanan Bizans oyunlarına, batının emperyalist düşüncelerine, yiğit Türk milleti, Malazgirt'te, İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da, 15 Temmuz’da izin vermemiş ve yumruğunu hep indirmiştir. Kendi emelleri için YPG-PYD, PKK, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütlerini silahlandırıp üzerimize salan ABD ve Avrupa Birliği gibi emperyalist devletlere ve içindeki işbirlikçilerine de Türk milleti, askeri ve hükümeti ile gereken cevabı verecektir."

Yapılan açıklama sonrası grup, Suriye’de mücadele veren Türk askeri için Fetih Süresi okudu ve dua etti.

Vatandaşlar, mücadele için her zaman hazır olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.