pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

23.01.2018 - 09:03, Güncelleme: 23.01.2018 - 09:03
 

Zeytin Dalı Harekatı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua edildi.Kızılcahamam Aşağı Merkez Camisi'nde kılınan...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua edildi.Kızılcahamam Aşağı Merkez Camisi'nde kılınan sabah namazının ardından, harekatın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua eden cemaate, Kızılcahamam Belediyesi cami çıkışında çorba ikram etti. Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney de sabah namazını cemaatle kılıp duaya katıldı.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua edildi.Kızılcahamam Aşağı Merkez Camisi'nde kılınan...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dua edildi.

Kızılcahamam Aşağı Merkez Camisi'nde kılınan sabah namazının ardından, harekatın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua eden cemaate, Kızılcahamam Belediyesi cami çıkışında çorba ikram etti.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney de sabah namazını cemaatle kılıp duaya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.