pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

22.01.2018 - 11:03, Güncelleme: 22.01.2018 - 11:03
 

Zeytin Dalı Harekatı

KIRŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için Kırşehir'de sabah namazının ardından dualar edildi.Hoca Ahmet Yesevi Caminde sabah namazı sonrası fetih suresi okundu. Namaza katılan vatandaşlar, namazdan sonra harekata katılan Türk askeri için dua etti.Namazın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, harekatın sadece terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirme amacıyla değil, aynı zamanda bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak üzere başlatıldığını ifade etti. Çetinkaya, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin ve yiğit askerlerimizin başlattığı harekatı Rabbim hayırlı eylesin, ordumuza kudretiyle yardım eylesin. Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ile basiret ihsan eylesin. Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim ve baki, bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten bizleri muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.Sabah namazına, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları üyeleri ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için Kırşehir'de sabah namazının ardından dualar edildi.

Hoca Ahmet Yesevi Caminde sabah namazı sonrası fetih suresi okundu. Namaza katılan vatandaşlar, namazdan sonra harekata katılan Türk askeri için dua etti.

Namazın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, harekatın sadece terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirme amacıyla değil, aynı zamanda bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak üzere başlatıldığını ifade etti.

Çetinkaya, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin ve yiğit askerlerimizin başlattığı harekatı Rabbim hayırlı eylesin, ordumuza kudretiyle yardım eylesin. Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ile basiret ihsan eylesin. Birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim ve baki, bölünüp parçalanmaktan, dağılıp bozulmaktan, tefrikaya düşmekten bizleri muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.

Sabah namazına, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları üyeleri ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.