pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

22.01.2018 - 08:58, Güncelleme: 22.01.2018 - 08:58
 

Zeytin Dalı Harekatı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri operasyonla bölgede istikrarın sağlanacağını bildirdi.Nursaçan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili şunları kaydetti:"Türk Silahlı Kuvvetlerince, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bu terör gruplarının baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile sınırlarımızda barışın, huzurun ve istikrarın kalıcı olarak temin edileceğine olan inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir. Türk milleti güçlü ve kararlı bir millettir. Hiçbir terör unsuru bu asil millete boyun eğdiremeyecektir. Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri daima dualarımızdadır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri operasyonla bölgede istikrarın sağlanacağını bildirdi.

Nursaçan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetlerince, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bu terör gruplarının baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile sınırlarımızda barışın, huzurun ve istikrarın kalıcı olarak temin edileceğine olan inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir. Türk milleti güçlü ve kararlı bir millettir. Hiçbir terör unsuru bu asil millete boyun eğdiremeyecektir. Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri daima dualarımızdadır."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.