pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

21.01.2018 - 21:03, Güncelleme: 21.01.2018 - 21:03
 

Zeytin Dalı Harekatı

Sivas Valiliğinin tarihi binasına Türk bayrakları asıldı

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Sivas Valiliğinin tarihi binasına Türk bayrakları asıldı.Sivas Valisi Davut Gül, sosyal medya hesaplarından Sivas Valiliğinin Türk bayraklı fotoğrafını paylaştı.Paylaşımının altına da "Kahraman Mehmetçikimizin yurt içinde ve yurt dışında başarıyla yürüttüğü terörle mücadeleye destek olmak için Sivas'ta ev ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asıyoruz." ifadelerine yer veren Gül, vatandaşlara da ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatmaları çağrısında bulundu.
Sivas Valiliğinin tarihi binasına Türk bayrakları asıldı

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Sivas Valiliğinin tarihi binasına Türk bayrakları asıldı.

Sivas Valisi Davut Gül, sosyal medya hesaplarından Sivas Valiliğinin Türk bayraklı fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımının altına da "Kahraman Mehmetçikimizin yurt içinde ve yurt dışında başarıyla yürüttüğü terörle mücadeleye destek olmak için Sivas'ta ev ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asıyoruz." ifadelerine yer veren Gül, vatandaşlara da ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatmaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.