pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekatı

21.01.2018 - 13:33, Güncelleme: 21.01.2018 - 13:33
 

Zeytin Dalı Harekatı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri operasyonla, Türkiye’ye yönelik tehditlerin yok edileceğini bildirdi.Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin toprak bütünlüğüne yönelik tehditlere asla cevapsız kalmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin uyarılarına kulak tıkayan ABD'nin desteklediği grupların Türkiye sınırlarında terör ordusu kurmaya çalıştıklarını belirtti.Barışçıl çözüm çabalarını görmezden geldiklerini ve sonuç olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından operasyon başlatıldığını ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:"Kahraman Türk ordusu büyük bir operasyon başlattı. 'Zeytin Dalı' adı verilen operasyona katılan askerlerimize Allah güç, kuvvet versin. Kimse Türkiye’ye rağmen sınırlarımızda bizi tehdit edecek adımlar atamaz. Bunu bir kez daha gördüler. İnşallah askerlerimiz bu harekatı başarılı bir şekilde tamamlayıp teröristleri yok edeceklerdir. Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Bizler de her zaman devletimizin yanındayız. İnşallah devletimizin ve milletimizin bekasına kast eden hain gruplar tek tek yok edilecek. Dosta güven, düşmana korku veren Türk ordusu bu harekatı da başarıyla tamamlayacaktır. Buna inancımız tamdır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’nin Afrin bölgesine yaptığı askeri operasyonla, Türkiye’ye yönelik tehditlerin yok edileceğini bildirdi.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin toprak bütünlüğüne yönelik tehditlere asla cevapsız kalmadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin uyarılarına kulak tıkayan ABD'nin desteklediği grupların Türkiye sınırlarında terör ordusu kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Barışçıl çözüm çabalarını görmezden geldiklerini ve sonuç olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından operasyon başlatıldığını ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:

"Kahraman Türk ordusu büyük bir operasyon başlattı. 'Zeytin Dalı' adı verilen operasyona katılan askerlerimize Allah güç, kuvvet versin. Kimse Türkiye’ye rağmen sınırlarımızda bizi tehdit edecek adımlar atamaz. Bunu bir kez daha gördüler. İnşallah askerlerimiz bu harekatı başarılı bir şekilde tamamlayıp teröristleri yok edeceklerdir. Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Bizler de her zaman devletimizin yanındayız. İnşallah devletimizin ve milletimizin bekasına kast eden hain gruplar tek tek yok edilecek. Dosta güven, düşmana korku veren Türk ordusu bu harekatı da başarıyla tamamlayacaktır. Buna inancımız tamdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.