pendik escort bayan
ak

Zeytin Dalı Harekat Bölgesindeki Terör Saldırısı

04.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 04.05.2019 - 20:13
 

Zeytin Dalı Harekat Bölgesindeki Terör Saldırısı

Şehit Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir'in Konya'daki babaevinde yas var

KONYA (AA) - Zeytin Dalı harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir'in babaevine acı haber ulaştı.Konya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, şehit Özdemir'in (35) merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki babaevine giderek anne Kezban Özdemir'e acı haberi verdi.Acı haberi alan anne gözyaşı döktü. Türk bayrağı asılan babaevine, şehit ailesinin komşuları ve yakınları taziyeye geldi.Evli ve bir çocuk babası şehit Özdemir'in eşinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi.Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'li teröristlerin açtıkları ateş sonucu Zeytin Dalı harekat bölgesinde bir askerin şehit olduğu, bir askerin ise yaralandığını duyurmuştu.
Şehit Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir'in Konya'daki babaevinde yas var

KONYA (AA) - Zeytin Dalı harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir'in babaevine acı haber ulaştı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, şehit Özdemir'in (35) merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki babaevine giderek anne Kezban Özdemir'e acı haberi verdi.

Acı haberi alan anne gözyaşı döktü. Türk bayrağı asılan babaevine, şehit ailesinin komşuları ve yakınları taziyeye geldi.

Evli ve bir çocuk babası şehit Özdemir'in eşinin Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'li teröristlerin açtıkları ateş sonucu Zeytin Dalı harekat bölgesinde bir askerin şehit olduğu, bir askerin ise yaralandığını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.