pendik escort bayan
ak

Zara'ya Soğuk Hava Depolu Kesimhane Yapılıyor

30.05.2018 - 13:03, Güncelleme: 30.05.2018 - 13:03
 

Zara'ya Soğuk Hava Depolu Kesimhane Yapılıyor

SİVAS (AA) - Zara ilçesine yeni hayvan kesimhanesi yapılacak.Zara Belediyesi tarafından 35 büyükbaş, 100 küçükbaş hayvan kapasiteli kesimhane yapılacağını...

SİVAS (AA) - Zara ilçesine yeni hayvan kesimhanesi yapılacak.Zara Belediyesi tarafından 35 büyükbaş, 100 küçükbaş hayvan kapasiteli kesimhane yapılacağını belirten Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala şunları kaydetti:"İlçemizde kesimhane ihtiyacımız vardı. Modern ve ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte bir proje olması için çalışmalarımızı başlattık. İnşaatı devam eden kesimhanemiz, otomatik ve manüel özellikleri kesintisiz hizmet verecek biçimde projelendirildi. Soğuk hava deposu, idari binası, veteriner kontrol bölümü, kesimhane alanı, otoparkı ile ilçemiz ihtiyacına rahatlıkla cevap verecek projemiz önümüzdeki Kurban Bayramı'na halkımızın hizmetine açılacaktır." Kesimhane inşaatının yapıldığı alanın 80 bin metrekare proje alanı olduğuna da değinen Pala, bu alanın tamamının ilçe hayvancılığı için değerlendirileceğini de sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Zara ilçesine yeni hayvan kesimhanesi yapılacak.Zara Belediyesi tarafından 35 büyükbaş, 100 küçükbaş hayvan kapasiteli kesimhane yapılacağını...

SİVAS (AA) - Zara ilçesine yeni hayvan kesimhanesi yapılacak.

Zara Belediyesi tarafından 35 büyükbaş, 100 küçükbaş hayvan kapasiteli kesimhane yapılacağını belirten Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala şunları kaydetti:

"İlçemizde kesimhane ihtiyacımız vardı. Modern ve ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte bir proje olması için çalışmalarımızı başlattık. İnşaatı devam eden kesimhanemiz, otomatik ve manüel özellikleri kesintisiz hizmet verecek biçimde projelendirildi. Soğuk hava deposu, idari binası, veteriner kontrol bölümü, kesimhane alanı, otoparkı ile ilçemiz ihtiyacına rahatlıkla cevap verecek projemiz önümüzdeki Kurban Bayramı'na halkımızın hizmetine açılacaktır."

Kesimhane inşaatının yapıldığı alanın 80 bin metrekare proje alanı olduğuna da değinen Pala, bu alanın tamamının ilçe hayvancılığı için değerlendirileceğini de sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.