pendik escort bayan
ak

Zaralılar İstişare Toplantısında Buluştu

28.04.2019 - 12:23, Güncelleme: 28.04.2019 - 12:23
 

Zaralılar İstişare Toplantısında Buluştu

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, İstanbul'da düzenledikleri istişare toplantısında iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve...

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, İstanbul'da düzenledikleri istişare toplantısında iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratlarla bir araya geldiklerini belirtti.Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İstanbul'da düzenlediğimiz toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamlarımız ve bürokratlarımızla bir araya gelerek ilçemize yatırım ve hizmetler konusunda istişarede bulunduk." dedi.Zara'da ve gurbette yaşayanlarla Zara'nın bir bütün olduğuna değinen Çelik, "Yoğun bir katılımın olduğu toplantımızda Zara'nın geleceğine etki edecek faaliyetlerin ön görüşmesini yaparken, birlikte yönetimin sağlanılması, ilçemizin bütünlüğünün korunması için de verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Belediye başkanı olarak ne ileride ne de geride olacağım. Hizmet yolunda yan yana birlikte yürüyeceğiz. Toplantımıza iştirak eden tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, İstanbul'da düzenledikleri istişare toplantısında iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve...

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, İstanbul'da düzenledikleri istişare toplantısında iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İstanbul'da düzenlediğimiz toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamlarımız ve bürokratlarımızla bir araya gelerek ilçemize yatırım ve hizmetler konusunda istişarede bulunduk." dedi.

Zara'da ve gurbette yaşayanlarla Zara'nın bir bütün olduğuna değinen Çelik, "Yoğun bir katılımın olduğu toplantımızda Zara'nın geleceğine etki edecek faaliyetlerin ön görüşmesini yaparken, birlikte yönetimin sağlanılması, ilçemizin bütünlüğünün korunması için de verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Belediye başkanı olarak ne ileride ne de geride olacağım. Hizmet yolunda yan yana birlikte yürüyeceğiz. Toplantımıza iştirak eden tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Zaralılar İstişare Toplantısında Buluştu

Zaralılar İstişare Toplantısında Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.