pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zaralı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

30.07.2018 - 22:03, Güncelleme: 30.07.2018 - 22:03
 

Zaralı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, Sosyal Destek Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu'ya gezi düzenledi.Zara Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, Sosyal Destek Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu'ya gezi düzenledi.Zara Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Kültür Merkezi Projesi kapsamında açılan halk oyunları, dikiş nakış, resim, bakır rölyef ve bağlama kurslarına katılan 135 kursiyer ve ile potansiyel kursiyer grubundan oluşan kafile, Güneydoğu Anadolu Gezisine katıldı.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, 10 aylık süreyi kapsayan projenin son bölümünde aralarında lise öğrencileri ve eğitimcilerin de yer aldığı kadınlar için gezi düzenlediklerini belirterek, "Emeği geçen proje danışmanımıza, ekibimize, kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.Proje koordinatörü Hilal Karapınar ise kursiyerlerin Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat, Mardin, Şanlıurfa ve Halfeti'yi gezdiğini belirterek, "Program kapsamında tekne turu, sıra gecesi, tarihi alanların ve müzelerin ziyaret edilmesi gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Gezimizin tüm masrafları proje dahilinde karşılandı." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, Sosyal Destek Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu'ya gezi düzenledi.Zara Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi, Sosyal Destek Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu'ya gezi düzenledi.

Zara Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Kültür Merkezi Projesi kapsamında açılan halk oyunları, dikiş nakış, resim, bakır rölyef ve bağlama kurslarına katılan 135 kursiyer ve ile potansiyel kursiyer grubundan oluşan kafile, Güneydoğu Anadolu Gezisine katıldı.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, 10 aylık süreyi kapsayan projenin son bölümünde aralarında lise öğrencileri ve eğitimcilerin de yer aldığı kadınlar için gezi düzenlediklerini belirterek, "Emeği geçen proje danışmanımıza, ekibimize, kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Proje koordinatörü Hilal Karapınar ise kursiyerlerin Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat, Mardin, Şanlıurfa ve Halfeti'yi gezdiğini belirterek, "Program kapsamında tekne turu, sıra gecesi, tarihi alanların ve müzelerin ziyaret edilmesi gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Gezimizin tüm masrafları proje dahilinde karşılandı." diye konuştu.

Zaralı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

Zaralı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

Zaralı Kadınlar Güneydoğu'yu Gezdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.