pendik escort bayan
ak

Zara'da Yaz Kur'an Kursu

28.06.2019 - 11:38, Güncelleme: 28.06.2019 - 11:38
 

Zara'da Yaz Kur'an Kursu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından yaz Kur'an Kursu açılış töreni düzenlendi.Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından yaz Kur'an Kursu açılış töreni düzenlendi.Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan İlçe Müftü Vekili Ali Özbay, yaz döneminde 41 camide kurslar düzenlediklerini söyledi. Kurslarda 40 erkek ve 6 kadın öğreticinin görev aldığını belirten Özbay, bu kurslara 750 öğrencinin katılım sağladığını ifade etti. Kurslara katılan öğrencilere başarı dileyen Özbay, "İyi bir meslek sahibi olunmasının yanında iyi bir insan, iyi bir Müslüman olmak daha önemlidir. Bunun için Yaz Kur'an kurslarımızın önemsenmesi gerekmektedir." dedi.Yaz Kur'an kursunun 8 haftalık bir program olduğunu belirten Özbay, öğrencilere kurslara aksatmadan katılmalarını tavsiye etti.Özbay, konuşmanın ardından "Ramazan ve İnfak" konulu kompozisyon yarışmasında il ikincisi olan Hüsne Öztürk'e ödülünü vererek başarılarının devamını diledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından yaz Kur'an Kursu açılış töreni düzenlendi.Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından yaz Kur'an Kursu açılış töreni düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Camisi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan İlçe Müftü Vekili Ali Özbay, yaz döneminde 41 camide kurslar düzenlediklerini söyledi. Kurslarda 40 erkek ve 6 kadın öğreticinin görev aldığını belirten Özbay, bu kurslara 750 öğrencinin katılım sağladığını ifade etti.

Kurslara katılan öğrencilere başarı dileyen Özbay, "İyi bir meslek sahibi olunmasının yanında iyi bir insan, iyi bir Müslüman olmak daha önemlidir. Bunun için Yaz Kur'an kurslarımızın önemsenmesi gerekmektedir." dedi.

Yaz Kur'an kursunun 8 haftalık bir program olduğunu belirten Özbay, öğrencilere kurslara aksatmadan katılmalarını tavsiye etti.

Özbay, konuşmanın ardından "Ramazan ve İnfak" konulu kompozisyon yarışmasında il ikincisi olan Hüsne Öztürk'e ödülünü vererek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.