pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Açıldı

24.04.2018 - 16:23, Güncelleme: 24.04.2018 - 16:23
 

Zara'da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik kursu açıldı.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Belediyesi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik kursu açıldı.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile Belediye Kültür Merkezi Konferans ve Toplantı Salonu'nda başlayan girişimcilik kursuna katılanları ziyaret etti.Pala, "Yoğun ilgi nedeniyle iki kurs oluşturmak üzere yetkililerle irtibata geçtik ve ilk kursumuzu açtık. İkinci kursumuz da 9 Mayıs'ta başlayacak. Hocamıza ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum." dedi.Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel'in eğitim vereceği kursta, İŞKUR yetkilileri Serhan Karaçoban ve Umut Yıldırım Keskin, kursiyerlere uygulamalı girişimcilikle ilgili bilgi verdi. Kursa, 19 kadın katılıyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik kursu açıldı.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Belediyesi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik uygulamalı girişimcilik kursu açıldı.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile Belediye Kültür Merkezi Konferans ve Toplantı Salonu'nda başlayan girişimcilik kursuna katılanları ziyaret etti.

Pala, "Yoğun ilgi nedeniyle iki kurs oluşturmak üzere yetkililerle irtibata geçtik ve ilk kursumuzu açtık. İkinci kursumuz da 9 Mayıs'ta başlayacak. Hocamıza ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel'in eğitim vereceği kursta, İŞKUR yetkilileri Serhan Karaçoban ve Umut Yıldırım Keskin, kursiyerlere uygulamalı girişimcilikle ilgili bilgi verdi.

Kursa, 19 kadın katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.