pendik escort bayan
ak

Zara'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

11.06.2018 - 09:53, Güncelleme: 11.06.2018 - 09:53
 

Zara'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Tarihi Zara Merkez Cami'de muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Tarihi Zara Merkez Cami'de muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Cami müezzini Ahmet Taşkın tarafından tekbir ve salavat getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif ziyaretçilere gösterildi.İlçe merkezi ve köylerden Sakal-ı Şerif'i görmek için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kadir Gecesi münasebetiyle müsamaha geleneğinin de yerine getirildiği gecede salavatı şerifeler okunarak Sakal-ı Şerif ziyaret edildi.Gündüz kadınların ziyaretine açık olan Şakal-ı Şerif, teravih namazı sonrası ve sabah namazına kadar erkek cemaat tarafından ziyaret edildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Tarihi Zara Merkez Cami'de muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Tarihi Zara Merkez Cami'de muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Cami müezzini Ahmet Taşkın tarafından tekbir ve salavat getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif ziyaretçilere gösterildi.

İlçe merkezi ve köylerden Sakal-ı Şerif'i görmek için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Kadir Gecesi münasebetiyle müsamaha geleneğinin de yerine getirildiği gecede salavatı şerifeler okunarak Sakal-ı Şerif ziyaret edildi.

Gündüz kadınların ziyaretine açık olan Şakal-ı Şerif, teravih namazı sonrası ve sabah namazına kadar erkek cemaat tarafından ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.