pendik escort bayan
ak

Zara'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

01.06.2019 - 11:33, Güncelleme: 01.06.2019 - 11:33
 

Zara'da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi münasebeti ile Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.Tarihi Zara Merkez Camisinde muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi münasebeti ile Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.Tarihi Zara Merkez Camisinde muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i Kadir Gecesi dolayısı gündüz kadınların ziyaretine açık olan Sakal-ı Şerif, yatsı namazı sonrası erkeklerin ziyaretine açıldı. Tekbir ve salavat getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Zara Merkez Camisi müezzini Ahmet Taşkın tarafından ziyaretçilere gösterildi.25 yıldır Sakal-ı Şerif'i muhafaza etmek ve ziyaretçilere göstermekle sorumlu müezzin Ahmet Taşkın yaptığı açıklamada, "Sakal-ı Şerif'in tam olarak hangi tarihte getirildiği bilinmiyor." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi münasebeti ile Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.Tarihi Zara Merkez Camisinde muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kadir Gecesi münasebeti ile Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Tarihi Zara Merkez Camisinde muhafaza edilen Sakal-ı Şerif'i Kadir Gecesi dolayısı gündüz kadınların ziyaretine açık olan Sakal-ı Şerif, yatsı namazı sonrası erkeklerin ziyaretine açıldı.

Tekbir ve salavat getirilerek ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Zara Merkez Camisi müezzini Ahmet Taşkın tarafından ziyaretçilere gösterildi.

25 yıldır Sakal-ı Şerif'i muhafaza etmek ve ziyaretçilere göstermekle sorumlu müezzin Ahmet Taşkın yaptığı açıklamada, "Sakal-ı Şerif'in tam olarak hangi tarihte getirildiği bilinmiyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.