pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

01.12.2018 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2018 - 16:08
 

Zara'da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde muhtarlar toplantısı düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarların...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde muhtarlar toplantısı düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları ele alındı.Toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Sayın, "Köy sayısı ile ilçemiz sayılı ilçeler arasında yer alıyor. Sizlere ilettiğimiz muhtarlar köy talep formlarında başlıca sorunlarınızı belirterek köylerimizin ihtiyaçlarını ortaklaşa belirleyeceğiz." dedi.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da köylerde yaşayan kişilerin muhtar olması gerektiğini söyledi.Konuşmaların ardından ilçede hizmet veren kamu kurumlarının amirleri ve il genel meclis üyeleri muhtarları bilgilendirirken, muhtarlar da sorunları anlattı.Toplantı yemek programı ile son buldu.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde muhtarlar toplantısı düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarların...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde muhtarlar toplantısı düzenlendi.

Zara Kaymakamlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları ele alındı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Sayın, "Köy sayısı ile ilçemiz sayılı ilçeler arasında yer alıyor. Sizlere ilettiğimiz muhtarlar köy talep formlarında başlıca sorunlarınızı belirterek köylerimizin ihtiyaçlarını ortaklaşa belirleyeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da köylerde yaşayan kişilerin muhtar olması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından ilçede hizmet veren kamu kurumlarının amirleri ve il genel meclis üyeleri muhtarları bilgilendirirken, muhtarlar da sorunları anlattı.

Toplantı yemek programı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.