pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Kitap Fuarı Açıldı

08.05.2018 - 10:48, Güncelleme: 08.05.2018 - 10:48
 

Zara'da Kitap Fuarı Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kitap fuarı açıldı.Zara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı, Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kitap fuarı açıldı.Zara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti.Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş, kitap fuarında 80 bin kitabın stantlarda yer aldığını söyledi.Kitap fuarını geleneksel hale getirdiklerini belirten Çakmaktaş, "Bu yıl fuarın organizasyon işlerini iş adamlarımızın ve kurumlarımızın katkıları ile gerçekleştirerek okuyucuya kitabı en ucuza ulaştırıyoruz. Fuarımızı sadece ilçe okullarına değil çevre ilçelerinde katılımlarını sağlayarak ilgiyi artırmaktayız." diye konuştu.Fuar açılışına, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, kurum amirleri, eğitimciler, öğrenciler ve kitapseverler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kitap fuarı açıldı.Zara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı, Belediye...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kitap fuarı açıldı.

Zara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş, kitap fuarında 80 bin kitabın stantlarda yer aldığını söyledi.

Kitap fuarını geleneksel hale getirdiklerini belirten Çakmaktaş, "Bu yıl fuarın organizasyon işlerini iş adamlarımızın ve kurumlarımızın katkıları ile gerçekleştirerek okuyucuya kitabı en ucuza ulaştırıyoruz. Fuarımızı sadece ilçe okullarına değil çevre ilçelerinde katılımlarını sağlayarak ilgiyi artırmaktayız." diye konuştu.

Fuar açılışına, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, kurum amirleri, eğitimciler, öğrenciler ve kitapseverler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.