pendik escort bayan
ak

Zara'da Futbol Turnuvası

27.06.2019 - 14:53, Güncelleme: 27.06.2019 - 14:53
 

Zara'da Futbol Turnuvası

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından, "Spor Sivas Projesi" kapsamında Korgeneral Ahmet Başyurt...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından, "Spor Sivas Projesi" kapsamında Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumunda kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.10 takımın katıldığı ve iki hafta süren turnuvanın final müsabakasında Kardeş Payı Spor'u 1-0 yenen Esnaf Odası takımı şampiyon oldu.Final müsabakası sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kaymakam Mehmet Sayın, "16 günlük bir turnuva süreci dostluk, kardeşlik içerisinde tamamlandı. Takımlarımız yeşil sahada kıyasıya mücadele verdi ve güzel bir futbol şöleni yaşandı. Turnuvaya ilgi gösteren ve katılım sağlayan tüm kurumlarımızı, takımlarımızı, sporseverlerimizi tebrik ediyorum." dedi.Konuşmanın ardından ilçe protokolü tarafından ilk üçe giren takımların kupaları ve madalyaları verildi.Kupa törenine, Belediye Başkanı Fatih Çelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur ile sporseverler katıldı.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.Zara Kaymakamlığı tarafından, "Spor Sivas Projesi" kapsamında Korgeneral Ahmet Başyurt...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Zara Kaymakamlığı tarafından, "Spor Sivas Projesi" kapsamında Korgeneral Ahmet Başyurt Stadyumunda kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.

10 takımın katıldığı ve iki hafta süren turnuvanın final müsabakasında Kardeş Payı Spor'u 1-0 yenen Esnaf Odası takımı şampiyon oldu.

Final müsabakası sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kaymakam Mehmet Sayın, "16 günlük bir turnuva süreci dostluk, kardeşlik içerisinde tamamlandı. Takımlarımız yeşil sahada kıyasıya mücadele verdi ve güzel bir futbol şöleni yaşandı. Turnuvaya ilgi gösteren ve katılım sağlayan tüm kurumlarımızı, takımlarımızı, sporseverlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından ilçe protokolü tarafından ilk üçe giren takımların kupaları ve madalyaları verildi.

Kupa törenine, Belediye Başkanı Fatih Çelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hamza Ergüt, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur ile sporseverler katıldı.

Zara'da Futbol Turnuvası

Zara'da Futbol Turnuvası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.