pendik escort bayan
ak

Zara'da Elektrik Kesintisi

22.02.2019 - 08:38, Güncelleme: 22.02.2019 - 08:38
 

Zara'da Elektrik Kesintisi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir gün süre ile elektrik kesintisi uygulanacak.Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'den (ÇEDAŞ) yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir gün süre ile elektrik kesintisi uygulanacak.Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'den (ÇEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 09.00-16.00 arasında bakım çalışmaları nedeniyle Karşıyaka, Şeyhmerzuban, Kızılırmak ve Şehitler mahallelerinin tamamında, Ahmet Başyurt ve Reşitpaşa mahallelerinin de bir kısmında elektrik hizmeti sağlanamayacak.Ayrıca aynı saatler arasında Bölge Trafik İstasyonu ve Karayolları 162. Şube Şefliği'ne de elektrik verilemeyecek.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir gün süre ile elektrik kesintisi uygulanacak.Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'den (ÇEDAŞ) yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir gün süre ile elektrik kesintisi uygulanacak.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ'den (ÇEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 09.00-16.00 arasında bakım çalışmaları nedeniyle Karşıyaka, Şeyhmerzuban, Kızılırmak ve Şehitler mahallelerinin tamamında, Ahmet Başyurt ve Reşitpaşa mahallelerinin de bir kısmında elektrik hizmeti sağlanamayacak.

Ayrıca aynı saatler arasında Bölge Trafik İstasyonu ve Karayolları 162. Şube Şefliği'ne de elektrik verilemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.