pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Bilim Fuarı Açıldı

14.05.2018 - 13:43, Güncelleme: 14.05.2018 - 13:43
 

Zara'da Bilim Fuarı Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi ve Zara Anadolu Lisesi öğrencileri düzenlenen 4006...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi ve Zara Anadolu Lisesi öğrencileri düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ile hazırladıkları projeleri sergiledi. Fuarın açılışına Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Sivas belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.Fuar alanını ziyaret ederek öğrencilerden bilgi alan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yapılan çalışmaların umut verici olduğunu belirterek, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi ve Zara Anadolu Lisesi öğrencileri düzenlenen 4006...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi ve Zara Anadolu Lisesi öğrencileri düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ile hazırladıkları projeleri sergiledi.

Fuarın açılışına Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Sivas belediye başkan yardımcıları, kurum amirleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Fuar alanını ziyaret ederek öğrencilerden bilgi alan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yapılan çalışmaların umut verici olduğunu belirterek, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.