pendik escort bayan
ak

Zara Ziraat Odası'ndan Köy Ziyareti

07.02.2019 - 16:08, Güncelleme: 07.02.2019 - 16:08
 

Zara Ziraat Odası'ndan Köy Ziyareti

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Göktepe köyünde çiftçileri ziyaret etti.Köyde çıkan yangında evi zarar gören Gazi Koç ile aynı...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Göktepe köyünde çiftçileri ziyaret etti.Köyde çıkan yangında evi zarar gören Gazi Koç ile aynı yangında ahır ve samanlığı yanan İsmail Koç'u da ziyaret eden Şimşek, ailelere geçmiş olsun diledi.Şimşek, köy gezilerini yaklaşık iki yıldır sürdürdüklerini belirterek, bu yılki geziye Göktepe köyünden başladıklarını söyledi. Ziyarette köy muhtarı İmam Kaya ile de görüşerek çiftçilerin sorunlarını dinlediklerini belirten Şimşek, "Ziyaretimiz kapsamında evi, ahır ve samanlığı yanan ailelerimize de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bir vatandaşımızın yem ve saman dolu samanlığının yanması nedeniyle hayvanlarının ihtiyacı olan yemi Ziraat Odası olarak tedarik ettik." dedi.Şimşek, çiftçilerin sorunlarını dinleme ve çözüm üretme noktasında köy ziyaretlerinin devam edeceğini vurguladı.
SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Göktepe köyünde çiftçileri ziyaret etti.Köyde çıkan yangında evi zarar gören Gazi Koç ile aynı...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Göktepe köyünde çiftçileri ziyaret etti.

Köyde çıkan yangında evi zarar gören Gazi Koç ile aynı yangında ahır ve samanlığı yanan İsmail Koç'u da ziyaret eden Şimşek, ailelere geçmiş olsun diledi.

Şimşek, köy gezilerini yaklaşık iki yıldır sürdürdüklerini belirterek, bu yılki geziye Göktepe köyünden başladıklarını söyledi.

Ziyarette köy muhtarı İmam Kaya ile de görüşerek çiftçilerin sorunlarını dinlediklerini belirten Şimşek, "Ziyaretimiz kapsamında evi, ahır ve samanlığı yanan ailelerimize de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bir vatandaşımızın yem ve saman dolu samanlığının yanması nedeniyle hayvanlarının ihtiyacı olan yemi Ziraat Odası olarak tedarik ettik." dedi.

Şimşek, çiftçilerin sorunlarını dinleme ve çözüm üretme noktasında köy ziyaretlerinin devam edeceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.