pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara Ziraat Odası Meclisi Toplandı

18.04.2019 - 12:28, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:28
 

Zara Ziraat Odası Meclisi Toplandı

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Şeyhmerzuban Mahallesi'nde düzenlendi.Şeyhmerzuban Mahallesi Kültürevi'nde düzenlenen toplantıda...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Şeyhmerzuban Mahallesi'nde düzenlendi.Şeyhmerzuban Mahallesi Kültürevi'nde düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.Toplantı sonrası İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Ateş, Zara Sosyal Güvenlik Merkezi memuru İbrahim Gürler ile Oda Başkanı Zeki Şimşek çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.Tarım Bağkur'u, zirai destekler, çiftçinin durumu ve tarımsal maliyetlerin değerlendirildiği toplantıda çiftçilerin talepleri, şikayetleri ve beklentileri dinlendi.Toplantı sonrası AA muhabirine açıklama yapan Oda Başkanı Zeki Şimşek, "2019 yılının ilk köy ve mahalle toplantımızı gerçekleştirdik. İki yıl önce başlattığımız meclis toplantılarının köylerde ve mahallelerimizde yapılmasına devam ediyoruz. Toplantıda desteklemeler, mazot, gübre, borç ertelemesi, kayıt dışı arazilerin ÇKS durumu konularını değerlendirdik. Düzenlenecek ilk muhtarlar toplantımızda da ekim işleri ile uğraşan kişilerin evraklarının imzalaması hususunu görüşeceğiz." dedi.
SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Şeyhmerzuban Mahallesi'nde düzenlendi.Şeyhmerzuban Mahallesi Kültürevi'nde düzenlenen toplantıda...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Şeyhmerzuban Mahallesi'nde düzenlendi.

Şeyhmerzuban Mahallesi Kültürevi'nde düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı sonrası İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Ateş, Zara Sosyal Güvenlik Merkezi memuru İbrahim Gürler ile Oda Başkanı Zeki Şimşek çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tarım Bağkur'u, zirai destekler, çiftçinin durumu ve tarımsal maliyetlerin değerlendirildiği toplantıda çiftçilerin talepleri, şikayetleri ve beklentileri dinlendi.

Toplantı sonrası AA muhabirine açıklama yapan Oda Başkanı Zeki Şimşek, "2019 yılının ilk köy ve mahalle toplantımızı gerçekleştirdik. İki yıl önce başlattığımız meclis toplantılarının köylerde ve mahallelerimizde yapılmasına devam ediyoruz. Toplantıda desteklemeler, mazot, gübre, borç ertelemesi, kayıt dışı arazilerin ÇKS durumu konularını değerlendirdik. Düzenlenecek ilk muhtarlar toplantımızda da ekim işleri ile uğraşan kişilerin evraklarının imzalaması hususunu görüşeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.