pendik escort bayan
ak

Zara Ziraat Odası Buğday Eleme Hizmetine Başladı

08.08.2018 - 10:03, Güncelleme: 08.08.2018 - 10:03
 

Zara Ziraat Odası Buğday Eleme Hizmetine Başladı

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.Hasat döneminin tamamlanmasına yakın Zara Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.Hasat döneminin tamamlanmasına yakın Zara Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere buğday eleme hizmeti sunmaya başladı.Oda Başkanı Zeki Şimşek, üreticilerin buğdaylarını elemeleri için Zara Küçük Sanayi Sitesi'nde kurdukları selektör tesisi ile eleme faaliyetlerine başladıklarını söyledi.Tek amaçlarının çiftçiye hizmet etmek olduğunu belirten Şimşek, "İşçisi ve ilacı kurumumuzdan olmak üzere en uygun fiyattan çiftçilerimiz buğdaylarını eletecekler. Talebin yoğun olması nedeniyle tesisimiz sürekli açık olarak hizmet verecek. Kamyon, traktör ve tırlarla buğdaylarını getiren üreticilerimiz yine odamıza ait tesis içerisinde bulunan 16 metre uzunluğunda 60 tonluk kantarımızdan da istifade edebilecekler." dedi.
SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.Hasat döneminin tamamlanmasına yakın Zara Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere...

SİVAS (AA) - Zara Ziraat Odası tarafından buğday eleme hizmetine başlanıldı.

Hasat döneminin tamamlanmasına yakın Zara Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere buğday eleme hizmeti sunmaya başladı.

Oda Başkanı Zeki Şimşek, üreticilerin buğdaylarını elemeleri için Zara Küçük Sanayi Sitesi'nde kurdukları selektör tesisi ile eleme faaliyetlerine başladıklarını söyledi.

Tek amaçlarının çiftçiye hizmet etmek olduğunu belirten Şimşek, "İşçisi ve ilacı kurumumuzdan olmak üzere en uygun fiyattan çiftçilerimiz buğdaylarını eletecekler. Talebin yoğun olması nedeniyle tesisimiz sürekli açık olarak hizmet verecek. Kamyon, traktör ve tırlarla buğdaylarını getiren üreticilerimiz yine odamıza ait tesis içerisinde bulunan 16 metre uzunluğunda 60 tonluk kantarımızdan da istifade edebilecekler." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.