pendik escort bayan
ak

Zara Muhder 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

28.11.2018 - 15:43, Güncelleme: 28.11.2018 - 15:43
 

Zara Muhder 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

SİVAS (AA) - Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Zeki Şimşek, güven tazeledi.Belediye Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Zeki Şimşek, güven tazeledi.Belediye Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, muhtarların tek çatı altında toplanmalarını ve birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sağlayan derneğin örnek bir kuruluş olduğunu söyledi.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise, "Kuruluşundan bugüne önemli çalışmalar gerçekleştiren derneğimizin kongresi hayırlı olsun, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olacak muhtarlarımıza da başarılar diliyorum." dedi.Dernek Başkanı Zeki Şimşek de, "Önümüzde bir mahalli idareler seçimi var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sükunet içerisinde huzurlu bir seçim dönemi geçirmeyi umut ediyorum. Hepimizin derdi memleketimizin insanına, taşına toprağına hizmet etmektir." ifadelerini kullandı.İlçe Özel İdare Müdürü Ali Şahin'in divan başkanlığını yaptığı tek listeyle gidilen seçimde Zeki Şimşek 6. kez başkan seçildi.Yönetim kurulu üyeliğine ise İbrahim Kızık, Abdulkadir Sazak, Ahmet Yılmaz, Remzi Yeşilyurt, Hüseyin Yüksel ile Çetin Yolcu getirildi.Kongreye, kurum amirleri, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
SİVAS (AA) - Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Zeki Şimşek, güven tazeledi.Belediye Kültür...

SİVAS (AA) - Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Zeki Şimşek, güven tazeledi.

Belediye Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, muhtarların tek çatı altında toplanmalarını ve birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sağlayan derneğin örnek bir kuruluş olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise, "Kuruluşundan bugüne önemli çalışmalar gerçekleştiren derneğimizin kongresi hayırlı olsun, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olacak muhtarlarımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Dernek Başkanı Zeki Şimşek de, "Önümüzde bir mahalli idareler seçimi var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sükunet içerisinde huzurlu bir seçim dönemi geçirmeyi umut ediyorum. Hepimizin derdi memleketimizin insanına, taşına toprağına hizmet etmektir." ifadelerini kullandı.

İlçe Özel İdare Müdürü Ali Şahin'in divan başkanlığını yaptığı tek listeyle gidilen seçimde Zeki Şimşek 6. kez başkan seçildi.

Yönetim kurulu üyeliğine ise İbrahim Kızık, Abdulkadir Sazak, Ahmet Yılmaz, Remzi Yeşilyurt, Hüseyin Yüksel ile Çetin Yolcu getirildi.

Kongreye, kurum amirleri, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.