pendik escort bayan
ak

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'e Veda Programı

13.09.2018 - 09:28, Güncelleme: 13.09.2018 - 09:28
 

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'e Veda Programı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesi kaymakamlığından Adıyaman'ın Tut ilçesine atanan Yunus Kızılgüneş için veda programı düzenlendi.Zara Belediye Başkanlığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesi kaymakamlığından Adıyaman'ın Tut ilçesine atanan Yunus Kızılgüneş için veda programı düzenlendi.Zara Belediye Başkanlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Kızılgüneş'e yeni görev yerinde başarı diledi. Hizmetlerinden dolayı Kızılgüneş'e teşekkür eden Kaya, "Zara ilçesi bir okuldur. Sivas'ta, Zara'da görev yapmak çok önemli deneyimler kazandırır. Kaymakamımızın buradaki başarısının yeni görev yerinde de devam edeceğine inanıyorum." dedi.Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise ilçede birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını dile getirerek, "Bir yerde kaymakam, belediye başkanı ve meclis üyeleri uyum içerisinde ve birlikte hareket ediyorsa, orada hizmetin kalitesi ortaya çıkar. İşte biz bu uyum ve birliktelik içerisinde kaymakamımızla dolu dolu iki yıllık hizmet süreci geçirdik. Birlikte çok büyük hizmetlere imza attık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.İlçeden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Kızılgüneş de programı düzenleyenlere teşekkür etti. İlçede dolu dolu 2 yıl geçirdiğini ve büyük dostluklar kazandığını kaydeden Kızılgüneş, "İyi günümde de kötü günümde de beni yalnız bırakmayan kadim dostlarım Zaralıların ve Zara'nın ben de her zaman ayrı bir yeri olacaktır. İlk göz ağrım Zara'daki görevimin ardından Adıyaman'ın Tut ilçesinde insanlarımıza, vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğim." ifadelerini kullandı. Programa AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Karayolları Sivas Bölge Müdürü Aydoğan Aslan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, İmranlı Kaymakamı Mehmet Sayın, ilçe protokolü, oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesi kaymakamlığından Adıyaman'ın Tut ilçesine atanan Yunus Kızılgüneş için veda programı düzenlendi.Zara Belediye Başkanlığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesi kaymakamlığından Adıyaman'ın Tut ilçesine atanan Yunus Kızılgüneş için veda programı düzenlendi.

Zara Belediye Başkanlığı tarafından Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Kızılgüneş'e yeni görev yerinde başarı diledi. Hizmetlerinden dolayı Kızılgüneş'e teşekkür eden Kaya, "Zara ilçesi bir okuldur. Sivas'ta, Zara'da görev yapmak çok önemli deneyimler kazandırır. Kaymakamımızın buradaki başarısının yeni görev yerinde de devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala ise ilçede birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını dile getirerek, "Bir yerde kaymakam, belediye başkanı ve meclis üyeleri uyum içerisinde ve birlikte hareket ediyorsa, orada hizmetin kalitesi ortaya çıkar. İşte biz bu uyum ve birliktelik içerisinde kaymakamımızla dolu dolu iki yıllık hizmet süreci geçirdik. Birlikte çok büyük hizmetlere imza attık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

İlçeden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Kızılgüneş de programı düzenleyenlere teşekkür etti. İlçede dolu dolu 2 yıl geçirdiğini ve büyük dostluklar kazandığını kaydeden Kızılgüneş, "İyi günümde de kötü günümde de beni yalnız bırakmayan kadim dostlarım Zaralıların ve Zara'nın ben de her zaman ayrı bir yeri olacaktır. İlk göz ağrım Zara'daki görevimin ardından Adıyaman'ın Tut ilçesinde insanlarımıza, vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Karayolları Sivas Bölge Müdürü Aydoğan Aslan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, İmranlı Kaymakamı Mehmet Sayın, ilçe protokolü, oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.