pendik escort bayan
ak

Zara Belediyespor Liderliğini Sürdürdü

04.11.2013 - 12:37, Güncelleme: 04.11.2013 - 12:37
 

Zara Belediyespor Liderliğini Sürdürdü

Zara Belediyespor Samsun temsilcisi Atakum Belediyespor\'la 0-0 berabere kaldı.

Samsun Atakum Belediyesi Futbol sahasında oynanan Atakum Belediyespor-Zara Belediyespor karşılaşmasını Zonguldak Bölgesi hakemi Serkan Keleş yönetti. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Barış Külcü ve Sakarya Bölgesinden Ferhat Alkan yaptı. TFF Bal Ligi 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor ile Atakum Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın geneli karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Mücadelenin İlk yarısı 0-0 berabere sona erdi. Zara Belediyespor özellikle ikinci yarıda galibiyet golü için Atakum Belediyespor ceza sahası bölgesinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Karşılaşma 0-0 golsüz berabere sona erdi. Zara Belediyespor bu sonuçla puanını 12'ye yükselterek BAL Ligi 4.grupta averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Atakum Belediyespor’la oynanan ve 0-0 berabere sona eren maçtan sonra soyunma odasında futbolcuları tebrik eden Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu,” Karadenizin en zor deplasmanlarından biri olan Atakum’da iyi bir mücadele örneği sergilediniz.” dedi.
Zara Belediyespor Samsun temsilcisi Atakum Belediyespor\'la 0-0 berabere kaldı.

Samsun Atakum Belediyesi Futbol sahasında oynanan Atakum Belediyespor-Zara Belediyespor karşılaşmasını Zonguldak Bölgesi hakemi Serkan Keleş yönetti. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Barış Külcü ve Sakarya Bölgesinden Ferhat Alkan yaptı.


TFF Bal Ligi 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor ile Atakum Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın geneli karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Mücadelenin İlk yarısı 0-0 berabere sona erdi. Zara Belediyespor özellikle ikinci yarıda galibiyet golü için Atakum Belediyespor ceza sahası bölgesinde tehlikeli ataklar geliştirdi. Karşılaşma 0-0 golsüz berabere sona erdi.

Zara Belediyespor bu sonuçla puanını 12'ye yükselterek BAL Ligi 4.grupta averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.


Atakum Belediyespor’la oynanan ve 0-0 berabere sona eren maçtan sonra soyunma odasında futbolcuları tebrik eden Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu,” Karadenizin en zor deplasmanlarından biri olan Atakum’da iyi bir mücadele örneği sergilediniz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.