pendik escort bayan
ak

Zara Belediyesi'ne Yeni Hizmet Binası Yapılıyor

14.08.2018 - 11:08, Güncelleme: 14.08.2018 - 11:08
 

Zara Belediyesi'ne Yeni Hizmet Binası Yapılıyor

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanlığı'na yeni hizmet binası inşa ediliyor.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçici...

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanlığı'na yeni hizmet binası inşa ediliyor.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçici olarak Belediye Kültür Merkezi binasında belediye hizmetlerinin verildiğini söyledi.Yeni belediye hizmet binasının eski jandarma binası yerinde temellerinin atıldığını belirten Pala, "SGK, Tapu Kadastro kurumları ile ilçemizde faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarımızın da bir arada olacağı kapsamlı ve merkezi bir bina olacaktır." dedi.Zemin ile birlikte beş katlı inşa edilecek belediye hizmet binasının 2019 yılında hizmete açılacağını aktaran Pala, binanın birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olacağını ifade etti.
SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanlığı'na yeni hizmet binası inşa ediliyor.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçici...

SİVAS (AA) - Zara Belediye Başkanlığı'na yeni hizmet binası inşa ediliyor.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçici olarak Belediye Kültür Merkezi binasında belediye hizmetlerinin verildiğini söyledi.

Yeni belediye hizmet binasının eski jandarma binası yerinde temellerinin atıldığını belirten Pala, "SGK, Tapu Kadastro kurumları ile ilçemizde faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarımızın da bir arada olacağı kapsamlı ve merkezi bir bina olacaktır." dedi.

Zemin ile birlikte beş katlı inşa edilecek belediye hizmet binasının 2019 yılında hizmete açılacağını aktaran Pala, binanın birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.