pendik escort bayan
ak

Zara Belediyesi İftarda 200 Kişiye Yemek Veriyor

10.05.2019 - 12:23, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:23
 

Zara Belediyesi İftarda 200 Kişiye Yemek Veriyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde belediye tarafından iftarda 200 kişiye yemek veriliyor.AA muhabirine açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çelik,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde belediye tarafından iftarda 200 kişiye yemek veriliyor.AA muhabirine açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çelik, "Belediyemize ait aşevimiz, ramazan ayının gelmesi ile iftarda misafirlerini ağırlıyor. Her gün farklı menünün hazırlandığı aşevimizde 200 vatandaşımız orucunu açıyor. İnşaat işçileri, yolcular, ihtiyaç sahipleri olmak üzere her kesimden insanımız iftarda bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşıyor." dedi.Çelik, ramazan süresince aşevinin iftarda açık olduğunu, vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde belediye tarafından iftarda 200 kişiye yemek veriliyor.AA muhabirine açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çelik,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde belediye tarafından iftarda 200 kişiye yemek veriliyor.

AA muhabirine açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Çelik, "Belediyemize ait aşevimiz, ramazan ayının gelmesi ile iftarda misafirlerini ağırlıyor. Her gün farklı menünün hazırlandığı aşevimizde 200 vatandaşımız orucunu açıyor. İnşaat işçileri, yolcular, ihtiyaç sahipleri olmak üzere her kesimden insanımız iftarda bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşıyor." dedi.

Çelik, ramazan süresince aşevinin iftarda açık olduğunu, vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.