pendik escort bayan
ak

Zabıtadan dilenci operasyonu

Siyaset 25.05.2018 - 11:58, Güncelleme: 25.05.2018 - 11:58
 

Zabıtadan dilenci operasyonu

SİVAS'ta Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan dilenciler konusunda Sivas Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti.

SİVAS'ta Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan dilenciler konusunda Sivas Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti. Şehrin her yerini saran dilencilere yönelik Sivas Belediyesi Zabıta Müdürülüğüne bağlı ekipler operasyon başlattı. Perakende Sebze Hali, Meydan, Ulu ve Paşa Cami başta olmak üzere cami çevrelerine yönelik başlatılan dilenci operasyonunda aralarında çocuklarında yer aldığı 40 kişi yakalandı. Üzerlerinden 225 lira para çıkan dilenciler hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında kişi başı 124 lira para cezası uygulandı. Sivas Belediyesi Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı, Ramazan sebebiyle dilenci sayısında artış olduğunu belirterek, "Dilencilik bir suç değil, bir kabahattir. Dilencilik kabahat olduğu için polis de zabıta da zaman zaman operasyon yapıyor. Cezalarını kesiyoruz ve bırakıyoruz. Dilenmek suç değil ama, dilendirmek suçtur. Özellikle cami önlerinde insanların duygularını istismar ederek, onların üzerinden çok güzel paralar kazanıyorlar. Haksız bir kazanç elde ediliyor. Bu konuya hep beraber dur demeliyiz. Bu dilencilere para vermekle kimse cennete gitmeyecek. Dilencilere para vermeyin" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan dilenciler konusunda Sivas Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti.

SİVAS'ta Ramazan ayı ile birlikte sayıları artan dilenciler konusunda Sivas Belediyesi zabıta ekipleri harekete geçti.

Şehrin her yerini saran dilencilere yönelik Sivas Belediyesi Zabıta Müdürülüğüne bağlı ekipler operasyon başlattı. Perakende Sebze Hali, Meydan, Ulu ve Paşa Cami başta olmak üzere cami çevrelerine yönelik başlatılan dilenci operasyonunda aralarında çocuklarında yer aldığı 40 kişi yakalandı. Üzerlerinden 225 lira para çıkan dilenciler hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında kişi başı 124 lira para cezası uygulandı. Sivas Belediyesi Zabıta Müdürü Zekeriya Kayalı, Ramazan sebebiyle dilenci sayısında artış olduğunu belirterek, "Dilencilik bir suç değil, bir kabahattir. Dilencilik kabahat olduğu için polis de zabıta da zaman zaman operasyon yapıyor. Cezalarını kesiyoruz ve bırakıyoruz. Dilenmek suç değil ama, dilendirmek suçtur. Özellikle cami önlerinde insanların duygularını istismar ederek, onların üzerinden çok güzel paralar kazanıyorlar. Haksız bir kazanç elde ediliyor. Bu konuya hep beraber dur demeliyiz. Bu dilencilere para vermekle kimse cennete gitmeyecek. Dilencilere para vermeyin" dedi.

FOTOĞRAFLI

Zabıtadan dilenci operasyonu

Zabıtadan dilenci operasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.