pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zabıta Teşkilatının 191. Kuruluş Yıl Dönümü

06.09.2017 - 12:03, Güncelleme: 06.09.2017 - 12:03
 

Zabıta Teşkilatının 191. Kuruluş Yıl Dönümü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Dinç, mesajında,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Dinç, mesajında, halkın huzur ve refahını sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat özveri ile çalışarak denetimlerini aksatmadan sürdüren zabıta ekiplerine teşekkürlerini ifade etti. Halka sürekli hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Dinç, şunları kaydetti:"Sürekli gelişen bir kent olma yolunda Çankırı’nın aydınlık yarınları için her vatandaşımızın bu zincirin önemli bir halkası olmasını arzu etmekteyiz. Çalışmalarının merkezini oluşturan halk sağlığı ve huzuru için sokakta, trafikte, iş yerlerinde, gıda sektörlerinde denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimizin en büyük destekçileri yine halkımız olacaktır. Esnafımızın ve vatandaşımızın zabıta ekiplerimize yardımcı ve destek olmaları memleketimizin olumlu hal ve gidişini daha da güzelleştirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle zabıta ekiplerimizin 191. yıl dönümünü gönülden kutluyor, mesai gözetmeksizin çalışan tüm zabıtalarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Dinç, mesajında,...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Dinç, mesajında, halkın huzur ve refahını sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat özveri ile çalışarak denetimlerini aksatmadan sürdüren zabıta ekiplerine teşekkürlerini ifade etti.

Halka sürekli hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Dinç, şunları kaydetti:

"Sürekli gelişen bir kent olma yolunda Çankırı’nın aydınlık yarınları için her vatandaşımızın bu zincirin önemli bir halkası olmasını arzu etmekteyiz. Çalışmalarının merkezini oluşturan halk sağlığı ve huzuru için sokakta, trafikte, iş yerlerinde, gıda sektörlerinde denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimizin en büyük destekçileri yine halkımız olacaktır. Esnafımızın ve vatandaşımızın zabıta ekiplerimize yardımcı ve destek olmaları memleketimizin olumlu hal ve gidişini daha da güzelleştirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle zabıta ekiplerimizin 191. yıl dönümünü gönülden kutluyor, mesai gözetmeksizin çalışan tüm zabıtalarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.