pendik escort bayan
ak

Zabıta Personelinden Başkan Duruay’a Ziyaret

07.09.2017 - 14:03, Güncelleme: 07.09.2017 - 14:03
 

Zabıta Personelinden Başkan Duruay’a Ziyaret

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü kapsamında, Belediye Başkanı Fatih...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü kapsamında, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret etti.Duruay, meclis üyesi Murat Bey Balta, Zabıta Müdürü Kurtuluş Çiftci ve personeli kabulünde, ekiplerin Zabıta Haftasını tebrik etti.Duruay, "Zabıtalarımız özverili bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Vatandaşlarımızın güven, huzur ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan zabıta teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.Çiftci, ziyaretin anısına Başkan Duruay'a zabıta armasını Arapça ve Türkçe anlatan tablo ve zabıta şapkası takdim etti.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü kapsamında, Belediye Başkanı Fatih...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıl dönümü kapsamında, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı ziyaret etti.

Duruay, meclis üyesi Murat Bey Balta, Zabıta Müdürü Kurtuluş Çiftci ve personeli kabulünde, ekiplerin Zabıta Haftasını tebrik etti.

Duruay, "Zabıtalarımız özverili bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Vatandaşlarımızın güven, huzur ve sağlıklı bir ortamda yaşaması için gecesini gündüzüne katarak çalışan zabıta teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Çiftci, ziyaretin anısına Başkan Duruay'a zabıta armasını Arapça ve Türkçe anlatan tablo ve zabıta şapkası takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.