pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

20.01.2018 - 13:08, Güncelleme: 20.01.2018 - 13:08
 

Yurtta Kış

Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye düşmesiyle birlikte Serpincik Göleti kısmen dondu

SİVAS (AA) - Sivas'ta soğuk hava nedeniyle Serpincik Göleti'nin yüzeyi kısmen buz tuttu.Sıcaklığın sıfırın altında 9 dereceye kadar düştüğü kentte, soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.Kent merkezine yaklaşık 9 kilometre mesafede bulunan Serpincik köyü yakınlarındaki Serpincik Göleti'nin yüzeyi, etkili soğuk hava nedeniyle kısmen dondu. Buz tutan gölette güzel manzaralar da oluştu.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre, Sivas'ta yarın ve ertesi gün en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 6 derece olması bekleniyor.
Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye düşmesiyle birlikte Serpincik Göleti kısmen dondu

SİVAS (AA) - Sivas'ta soğuk hava nedeniyle Serpincik Göleti'nin yüzeyi kısmen buz tuttu.

Sıcaklığın sıfırın altında 9 dereceye kadar düştüğü kentte, soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

Kent merkezine yaklaşık 9 kilometre mesafede bulunan Serpincik köyü yakınlarındaki Serpincik Göleti'nin yüzeyi, etkili soğuk hava nedeniyle kısmen dondu.

Buz tutan gölette güzel manzaralar da oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre, Sivas'ta yarın ve ertesi gün en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 6 derece olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.