pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

18.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 18.01.2018 - 16:48
 

Yurtta Kış

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, iş makinaları...

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, iş makinaları çalışma alanlarına seferber edilirken, tüm ekipler yolları ulaşıma açık tutmak için yoğun bir çaba gösteriyor. Yer yer 20-25 santimetreyi bulan kar nedeniyle, yolların ulaşıma açık kalması ve iş makinalarının kapanan alanlara kısa süre içinde müdahale edebilmesi için iş makinaları belirli noktalarda bekletiliyor. Beypazarı ile Bolu Kıbrısçık arasında ulaşım yapan sürücülerin dikkatli seyretmeleri isteniyor.
ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, iş makinaları...

ANKARA (AA)- Beypazarı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde, iş makinaları çalışma alanlarına seferber edilirken, tüm ekipler yolları ulaşıma açık tutmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

Yer yer 20-25 santimetreyi bulan kar nedeniyle, yolların ulaşıma açık kalması ve iş makinalarının kapanan alanlara kısa süre içinde müdahale edebilmesi için iş makinaları belirli noktalarda bekletiliyor.

Beypazarı ile Bolu Kıbrısçık arasında ulaşım yapan sürücülerin dikkatli seyretmeleri isteniyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.