pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

27.01.2017 - 01:08, Güncelleme: 27.01.2017 - 01:08
 

Yurtta Kış

Aksaray'ı Ankara, Konya ve Adana'ya bağlayan karayollarının bazı mevkilerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor- Aksaray-Ankara karayolunda kayan iki tır, yolun yaklaşık bir saat kapanmasına neden oldu

AKSARAY (AA) - Aksaray'ı Ankara, Konya ve Adana'ya bağlayan karayollarının bazı bölümlerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.Bölgedeki karayollarında dün sabah etkisini artıran kar yağışı ve buzlanma yüzünden çok sayıda kaza meydana geldi. Bu kazalarda yaralanan 10 kişi, Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Aksaray-Ankara karayolunun 10. kilometresinde kar ve buzlanma dolayısıyla iki tır kayarak yolu kapattı. Çekicilerin yardımıyla trafiğe yeniden açılan karayolunun kapalı kaldığı yaklaşık bir saatte uzun araç kuyruğu oluştu.Aracıyla bir kazaya karışan sürücü Onur Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun buzlu olması nedeniyle sıkıntı yaşandığını söyledi. Şereflikoçhisar ilçesinden Aksaray'a gitmeye çalışırken kaza yaptığını belirten Başdemir, "Önümde ilerleyen araç buzlanma nedeniyle kaydı. Ben de yavaş olmama rağmen duramadım ve refüje çarptım." dedi.Karayolları ekiplerinin tuzlama ve yol açma çalışması yaptığı güzergahlarda, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.
Aksaray'ı Ankara, Konya ve Adana'ya bağlayan karayollarının bazı mevkilerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor- Aksaray-Ankara karayolunda kayan iki tır, yolun yaklaşık bir saat kapanmasına neden oldu

AKSARAY (AA) - Aksaray'ı Ankara, Konya ve Adana'ya bağlayan karayollarının bazı bölümlerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Bölgedeki karayollarında dün sabah etkisini artıran kar yağışı ve buzlanma yüzünden çok sayıda kaza meydana geldi. Bu kazalarda yaralanan 10 kişi, Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aksaray-Ankara karayolunun 10. kilometresinde kar ve buzlanma dolayısıyla iki tır kayarak yolu kapattı. Çekicilerin yardımıyla trafiğe yeniden açılan karayolunun kapalı kaldığı yaklaşık bir saatte uzun araç kuyruğu oluştu.

Aracıyla bir kazaya karışan sürücü Onur Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun buzlu olması nedeniyle sıkıntı yaşandığını söyledi.

Şereflikoçhisar ilçesinden Aksaray'a gitmeye çalışırken kaza yaptığını belirten Başdemir, "Önümde ilerleyen araç buzlanma nedeniyle kaydı. Ben de yavaş olmama rağmen duramadım ve refüje çarptım." dedi.

Karayolları ekiplerinin tuzlama ve yol açma çalışması yaptığı güzergahlarda, trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.