pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

03.01.2017 - 10:43, Güncelleme: 03.01.2017 - 10:43
 

Yurtta Kış

Sivas'ta 28 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçelerden Gürün'de 6, Hafik'te 5, İmranlı'da 8, Kangal'da, 4 Suşehri'nde 3 ve Şarkışla'da 2 olmak üzere 28 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde, karla mücadele çalışmalarını, 211 personel ve 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon ve 3 rotatifle yürütüyor.Öte yandan, Sivas merkezde ve ilçelerinde soğuk hava ve zaman zaman kar yağışı etkili oluyor. İl merkezinde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece olarak kaydedildi. Hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere ilçelerden İmranlı'da 18, Kangal'da 15, Zara ve Altınyayla'da ise 13 derece ölçüldü. Soğuk hava, diğer ilçelerde de etkisini sürdürüyor.
Sivas'ta 28 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçelerden Gürün'de 6, Hafik'te 5, İmranlı'da 8, Kangal'da, 4 Suşehri'nde 3 ve Şarkışla'da 2 olmak üzere 28 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde, karla mücadele çalışmalarını, 211 personel ve 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon ve 3 rotatifle yürütüyor.

Öte yandan, Sivas merkezde ve ilçelerinde soğuk hava ve zaman zaman kar yağışı etkili oluyor.

İl merkezinde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece olarak kaydedildi. Hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere ilçelerden İmranlı'da 18, Kangal'da 15, Zara ve Altınyayla'da ise 13 derece ölçüldü.

Soğuk hava, diğer ilçelerde de etkisini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.